Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29
Vooropleiding

De minimum leeftijd om toegelaten te worden tot de opleiding is 21 jaar.
Vooropleiding minimaal MBO-4 /Havo en beschikken over voldoende levenservaring en motivatie.

Wat mag de student van Zonnevlecht Opleidingen.

Bij ons krijgt u de aandacht, begeleiding en opleiding die u verdient.
Al onze trainingen / cursussen en opleidingen worden verzorgd door ervaren vakspecialisten / fysiotherapeuten en artsen. Zonnevlecht Opleidingen heeft een eigen trainings- en ontwikkel afdeling waar wij met een team werken aan de kwaliteit van ons cursussen en nieuwe trainingen en massage technieken ontwikkelen. Zonnevlecht staat voor kwaliteit. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke aandacht die wij onze cursisten geven, het grote cursusaanbod en de kwaliteit en kennis van ons trainers en docenten.

Wat mogen wij van onze cursisten verwachten tijdens de opleiding.

Tijdens de opleiding Massagetherapeut leiden wij u op tot deskundige in uw vakgebied.

De opleiding Massage Therapeut / Energetisch Massage Therapeut van Zonnevlecht Opleidingen is op HBO werk- en denkniveau. Tijdens de studie verwachten wij van onze studenten dat ze zelfstandig stof kunnen bestuderen, je in staat bent om verslagen te maken, beschikt over een reflecterend vermogen en zelfstandig onderzoeksopdrachten kunt uitwerken en uitvoeren. We verwachten een open en lerende houding naar jezelf en anderen. Na het behalen van het diploma Massagetherapeut dient u zich regelmatig bij te scholen door het volgen van bijscholingscursussen.

Intakegesprek

Zoals u het fijn vindt om ons te leren kennen, vinden wij het fijn om u te leren kennen.
Wij maken dan ook graag een afspraak met u om het opleidingstraject door te lopen en de Zonnevlecht visie aan u te vertellen. Zo voelt het toch al een beetje vertrouwd als u bij ons van start gaat met de opleiding.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak

Zonnevlecht Opleidingen
073 - 511 12 29
info@zonnevlechtopleidingen.nl