Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29
De wereld heeft meer geweldige hypnotherapeuten nodig.

Dat zijn goed opgeleide hypnotherapeuten die hun cliënten kunnen helpen, en laten begrijpen, dat alle kennis en kracht al aanwezig is.

Met de juiste kennis om klachten van cliënten te verlichten. De kennis om echt te luisteren, en deze informatie te gebruiken om de juiste behandeling in te zetten, zodat de cliënt al in de eerste sessie verandering ervaart.

Ben je klaar voor de volgende stap, ook al vind je het spannend, of je nog niet weet of je kan of er goed in bent. Dat geldt namelijk voor alle hypnotherapeuten als ze net van start gaan. Allemaal hebben ze deze onzekerheid gevoeld. Dat betekent dat ze het vak serieus nemen, en hun cliënten goed willen begeleiden.

Stel jezelf eens voor dat we de tijd een jaar vooruit zetten........

Je zit in je praktijk tegenover een vrouw van middelbare leeftijd. Ze is bij je gekomen omdat ze niet kan slapen. Haar klachten zorgen voor verschillende klachten in haar leven, waaronder weinig motivatie, zelfvertrouwen en over-eten.

Vandaag is haar tweede sessie, en je ziet verschil. Ze lijkt wel jonger, meer uitgerust. Er komt een glimlach op haar gezicht als ze verteld dat ze eindelijk weer eens goed geslapen heeft. Ze had de meest ontspannen en rustige week in tijden.

Ze kijkt je aan en zegt: dank je wel. Dank je wel, je hebt zo veel veranderd.

Je voelt een rust over je heen komen. Je weet dat jouw werk veel betekent voor jouw cliënten. Je voelt je dankbaar.

Nadat jouw cliënt weer naar huis is gegaan bereid je je voor op de volgende cliënt met weer een andere hulpvraag.

En terwijl je op de volgende cliënt wacht denk je: dit is zo veel beter en mooier dan ik ook had gedacht.

Jouw reis, tijdens de opleiding tot hypnotherapeut, heeft jou hier gebracht. Het was een waardevol maar soms ook pittig jaar. Je hebt zo veel geleerd, over jezelf, hypnose, het brein, communicatie en hoe je jouw cliënten de beste hulp en begeleiding kan geven. Terugkijkend op de reis had je niets willen veranderen, alleen misschien, eerder starten met de opleiding.

Je bent een professionele hypnotherapeut. Je hebt de drive en de wil om jouw cliënten de beste zorg en aandacht te geven. Met alledaagse problemen en complexe problemen. Je bent zowel persoonlijk als professioneel gegroeid.
Wat een reis ......

Over een jaar kan jij dit zijn, als je nu van start gaat.

Bekijk vandaag nog de informatie op de website over de basiscursus hypnose en de opleiding Hypnotherapeut, en laat je reis beginnen. Klik HIER.

Pauline Trum
Professioneel Hypnotherapeut en trainer
www.zonnevlechtopleidingen.nl

Blog hypnotherapie Zonnevlecht Opleidingen Pauline Trum

Pauline Trum, 12-01-2020