Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29
  Naar cursusoverzicht

De Hawaiiaanse Lomi Lomi massage is een onderdeel van de traditionele Hawaiiaanse geneeskunde en werd in families aan elkaar doorgegeven. Pas in de jaren 70 werd de Lomi Lomi massage ook aan niet Hawaiianen geleerd. Aunty Margaret opende als eerste Hawaiiaan de deuren naar de geheimen van de Lomi Lomi.

Traditionele Lomi Lomi beoefenaars starten de Lomi behandeling met een Pule (gebed) voor de cliënt en voor zichzelf. Tijdens de massage wordt er gemasseerd Aloha. Aloha betekent letterlijk levensadem. Werken met Aloha tijdens de Lomi Lomi massage betekent werken met universele liefde en intentie. 

Een mooie omschrijving voor de Lomi is dan ook "liefdevolle massage".

De Lomi Lomi massage is het meest bekend voor de lange, vloeiende massage grepen en de dans rondom de tafel. Er wordt gemasseerd met de onderarmen met een ruime hoeveelheid warme olie.
Ook worden er tijdens de Lomi strekkingen, rotaties en knedingen gebruikt. Een Lomi Lomi masseur kan bijvoorbeeld met één arm de schouder masseren terwijl de andere hand / onderarm de heup masseert, dit om harmonie en balans te bevorderen in het lichaam.

Tijdens de Lomi Lomi massage zal ook altijd de buik worden gemasseerd. Hawaiianen geloven dat de buik de ziel van ons lichaam is.

Bij Zonnevlecht Opleidingen leren wij u de traditionele Lomi Lomi massage, werken met Aloha, de achtergrond en de geschiedenis van deze wonderschone massage.

Een Lomi Lomi bestaat uit verschillende onderdelen:
Flying dance
De Lomi Lomi massage
Integreren van Hot Stones
Madame Pele Lomi Lomi 
Lichaamswerk
Energiewerk
Persoonlijke groei
Lomi Lomi stoelmassage
Lomi Lomi Hapai (Zwangerschapsmassage)

Laat je verrassen door de schoonheid van de Lomi Lomi.

Lomi Lomi Massage

Bekijk de Lomi Lomi film van onze Lomi cursist Jeannette Rijs van praktijk Your Zenze in Almere Buiten.