Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

Ho’oponopono een Hawaiiaans vergevingsritueel

Via het Ho'oponopono vergevingsritueel ga je aan het werk met je interne stukken die heling en vergeving mogen ontvangen. Dit geldt niet alleen voor je fysieke gezondheid en welzijn maar ook je emotionele-, mentale-, sociale- en spirituele welzijn.

Kinderen die opgroeien in Hawaii leren van de Kupuna (ouderen) hoe ze een fout direct kunnen corrigeren. Het is een manier van leven en gezien de positieve uitkomst belangrijk om te doen.

Ik begrijp de bezorgdheid en angst van sommige mensen om recht te zetten wat fout is gegaan, het vergt moed en soms ook nederigheid om dat wat verkeerd gegaan is te corrigeren. Het resultaat is echter een gezonde dosis zelfbewustzijn en verantwoordelijkheid, zodat we niet nogmaals dezelfde fout maken.

Een Hawaiiaanse uitspraak is:
“Een onverstandige fout is wanneer je dezelfde fout nog een keer maakt. Een intelligente fout is wanneer je dezelfde fout niet nog eens herhaalt.”

Ontdek via Ho’oponopono een nieuwe manier om te vergeven.

Tijdens de Healing Circle stem je je af op de universele levensenergie in de verticale tijd (het NU). In het diepst van je kern ben je volledig heel. Door in contact te komen met je kern maak je, via de Ha Breath (Breath of life), contact met jezelf, je voorvaderen, je spirituele helpers (Aumakua) en het universele licht.

Miracles are possible.
A Day of Radical Forgiveness

Cursus inhoud

In mijn Ho’ponopono werkboek, en de meditatie audio Bowl of Light, begeleid ik je tijdens het Healing proces. Je gaat je verdiepen in de heilige ademhaling uit het Sjamanistische leren van Hawaii, the Ha Breath ook wel Breath of life genoemd, de Ho'oponopono principes, het Hawaiiaans sjamanistische medicijnwiel en hoe je dit medicijnwiel thuis kunt leggen als ondersteuning van jouw healing circle.

E Komo Mai (wees welkom).
Pauline Kealohi – Kumu Lomi Lomi opgeleid in Kauai (Hawaii).

Inclusief
Werkboek (PDF) Ho'oponopono Healing Circle
Meditatie audio Bowl of Light

Wat kan je na de cursus
Na de Healing Circle voel je je meer in balans, heb je meer inzicht gekregen in jezelf en je welzijn, en voel je je lichter. Deze waardevolle ervaring draag je met je mee in je dagelijks leven.

Klik HIER om de thuiscursus te bestellen via Zonnevlecht Online.
Direct toegang via de online community van Zonnevlecht Opleidingen.
Thuiscursus Ho'oponopono Healing Circle Zonnevlecht Opleidingen
Kosten E-book

Kosten e-cursus € 25,00 (vrij van btw).

Klik HIER om de thuiscursus te bestellen via Zonnevlecht Online.
Direct toegang via de online community.

Hawaiian Ho'oponopono healing circle Lomi Lomi Kumu Pauline Trum

Lomi Lomi Kumu (kumu betekent in het Hawaiiaans docent en bron)

Pauline Kealohi bestudeert al meer dan 16 jaar de Lomi Lomi, de geschiedenis en filosofie van Hawaii. Kealohi is opgeleid vanuit de traditionele Lomi Lomi traditie en de Hawaiiaanse Shamanisme in NederlandLondenHawaii (Kaua'i) en Amerika.  

Reeds vele jaren begeleid zij haar cursisten tijdens de Lomi Lomi training in zowel haar opleidingscentrum in Vlijmen, als op verschillende Lomi Lomi retreats in Spanje, Curacao en Kauai (Hawaii). Kealohi kijkt er naar uit om haar kennis ook met jou te mogen delen.

Kumu's van Pauline Kealohi:
Kumu Mālamalama 
Kumu Gloria Ku'uleialoha Coppola 
Kumu Karen Leialoha Carroll
Kumu Leilani Kalilimoku Kaleiohi
Kumu Tamara Ho'okahi echtgenote van Kahu Abraham Kawaii
Kumu Wayne Kealohi Powell
Carrie Rowell
Kumu Pa'a Lawrence Aki

 

Kosten 1 dag cursus Ho’oponopono een Hawaiiaans vergevingsritueel

E-book Healing Circle Ho'oponopono

Reserveringskosten:

€ 0,00

Cursuskosten:

€ 25,00 (beroepsopleiding vrijgesteld van btw)