Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

4 daagse cursus Chakra massage (geaccrediteerd)

Volgens de yogafilosofie vormen lichaam en geest één geheel. Vanuit deze holistische benadering kunnen we verschillende lagen in het lichaam-geest systeem onderscheiden. Het woord ‘chakra’ vindt zijn oorsprong in het Sanskriet en betekent letterlijk ‘wiel’ of ‘schijf’. De chakra’s bevinden zich in de tweede laag van ons lichaam (het zogenaamde “energetische lichaam”) en manifesteren zich daar als wielen van energetische activiteit. Al zijn de chakra’s niet fysiek tastbaar, zij zijn wel degelijk door middel van fysieke aanraking en stimulatie te beïnvloeden.

Kortom, we gaan de chakra’s op een aardse en toegankelijke manier benaderen.

De werking van chakra's

De werking van elk van de zeven hoofdchakra’s is specifiek en samen vormen zij de basis van ons gehele lichaam-geest systeem. Elk chakra weerspiegelt een fundamenteel recht. Elk van deze rechten zouden we vanaf onze geboorte stuk voor stuk hebben moeten kunnen ontwikkelen. Toch gaat deze ontwikkeling niet zonder slag of stoot. Iedere verstoring in deze ontwikkeling (trauma’s, negatieve ervaringen) zorgt ervoor dat een chakra niet naar behoren kan functioneren. 

Dit vertaalt zich op zijn beurt weer in fysieke en/of lichamelijke klachten.

Cursus inhoud

In deze cursus worden de zeven hoofdchakra’s op een praktische en heldere manier benaderd en uitgelegd. Hierdoor ontstaat inzicht in eigen patronen en overtuigingen en ontstaat er van daaruit een gevoel van respect voor wie je bent een grotere eigenliefde. 

Tevens leer je de aan de chakra’s gerelateerde klachten bij anderen te herkennen en deze door middel van verschillende massages en technieken te beïnvloeden. Je leert de chakra's masseren via een lichaamsmassage met olie en behandelen.

Cursus Chakra massage Zonnevlecht Opleidingen

 

 

 

 

Voor wie is deze cursus

Massage ervaring is niet noodzakelijk om deel te nemen aan de cursus Chakra massage.

Studiekosten

Inschrijfkosten € 25,00 (vrij van btw).
Cursuskosten € 325,00 (vrij van btw).

Lestijden van 10.00 tot 16.00 uur.

Accreditatie

De cursus Chakra Massage is geaccrediteerd door de volgende beroepsverenigingen:

BATC
VBAG
LVNG
NVST
VIV
CAT complementair
NVST

KTNO Zonnevlecht Opleidingen Vlijmen

Aanvullende informatie

De cursus Chakra massage is ook een onderdeel van de HBO opleiding Energetisch Massage Therapeut.

 

Kosten 4 daagse cursus Chakra massage

Inclusief uitgebreid lesmateriaal en certificaat Chakra massage.

Reserveringskosten:

€ 25,00

Cursuskosten:

€ 325,00 (beroepsopleiding vrijgesteld van btw)

Termijnbetaling

De mogelijkheid bestaat om het cursusgeld in 2 termijnen van € 167,50 te betalen. Heeft u interesse in de termijnbetaling dan kunt u dat aangeven bij uw inschrijving.


Staffelkorting

Als u meerdere modules / cursussen in 1 keer betaalt kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Klik hier voor meer informatie.

Cursusdata