Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

2 daagse cursus Holistic Pulsing 

Ons lichaam bestaat voor ca. 70% uit water. Het is belangrijk dat dit kan stromen.

Door opgebouwde spanningen in het lichaam kunnen blokkades ontstaan in deze stroming, vergelijkbaar met een stapel stenen in een rivier.
Holistic Pulsing nodigt deze blokkades op een zachte manier uit om in beweging te komen, waardoor alles weer beter kan stromen, organen beter functioneren en klachten vrij zijn om in beweging te komen.

Ook de lichaamsritmes van het hart, ademhaling, lymfestelsel, spijsvertering en de spieren worden positief beïnvloed door Holistic Pulsing.

Holistic Pulsing het is een aanraking waarbij het lichaam wordt gewiegd en gestrekt in een ritme dat past bij het lichaam van de cliënt. Het nodigt het lichaam op een zachte, en intensieve manier uit. om te gaan bewegen op diepere niveaus en meerdere lagen van ons energetisch lichaam.

Holistic Pulsing maakt de weg vrij om het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer te activeren.

De behandeling

Tijdens een Holistic Pulsing behandeling ligt je cliënt gekleed op de massagetafel. Het kan als een aparte behandeling worden gegeven, maar kan ook goed geïntegreerd worden in iedere andere (massage)behandeling.

Cursus inhoud

Tijdens de cursus Holistic Pulsing leer je de verschillende puls technieken, oftewel de verschillende lichaamspulsen, de hoofdstromen, de zijstromen en het pulsen van de afzonderlijke lichaamsdelen.

Ook leer je hoe je je kunt afstemmen op de cliënt om op die manier te kunnen luisteren naar wat het lichaam nodig heeft en het juiste ritme te vinden. Ook wordt er gekeken naar de resultaten van het ritme en de beweging in het lichaam van je cliënt

Cursus Holistic Pulsing Zonnevlecht Opleidingen

Voor wie is deze cursus

De cursus Holistic Pulsing kan door iedereen gevolgd worden die interesse heeft in het leren van de verschillende puls technieken. 

Thuisstudie

Gemiddeld 4 uur thuisstudie per week.

Studiekosten

Inschrijfkosten € 25,00 (vrij van btw).
Cursuskosten € 225,00 (vrij van btw).

Lestijden van 10.00 tot 16.00 uur.

Docent

Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben met mensen met een verstandelijke beperking was het voor Corrie van der Bruggen tijd om op een andere manier met mensen te gaan werken. Na een aantal cursussen op het gebied van Intuïtieve Ontwikkeling kwam zij in aanraking met massage en eind 2003 heeft zij de vierjarige HBO opleiding voor Massage therapeut afgerond.

In januari 2004 is zij gestart met Fontaine, praktijk voor Massagetherapie, Bewustwording en Coaching, eerst gevestigd te Rosmalen en sinds 2013 te Nijmegen.

Het is voor Corrie geen werk maar een passie en levenswijze en ze is ontzettend dankbaar voor het vertrouwen wat ze iedere dag opnieuw krijgt van haar cliënten. De combinatie van de behandelingen in haar praktijk en als docent haar kennis en ervaring delen met en doorgeven aan de studenten en cursisten, vindt Corrie het mooiste wat er is. Ze ervaart het elke keer weer een cadeau om een stukje mee te mogen lopen met de cursisten en studenten van Zonnevlecht Opleidingen.

Corrie van der Bruggen Zonnevlecht Opleidingen

Kosten 2 daagse cursus Holistic Pulsing

Inclusief uitgebreid lesmateriaal en certificaat Holistic Pulsing.

Reserveringskosten:

€ 25,00

Cursuskosten:

€ 225,00 (beroepsopleiding vrijgesteld van btw)


Staffelkorting

Als u meerdere modules / cursussen in 1 keer betaalt kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Klik hier voor meer informatie.

Cursusdata