Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

3 daagse cursus Shaman Touch en Shaman Voice (2021 nieuwe data)

Het Sjamanisme vind je terug over de hele wereld.

Traditionele Sjamanen zijn als genezer getraind in verschillende gebieden zoals het psychische, de shapeshifter, de releaser van de fysieke en mentale blokkades, als manifesteerder van evenementen, bijvoorbeeld als vredestichter, leraar en als een avonturier. De belangrijkste focuspunten van de Sjamaan tijdens zijn behandelingen zijn zelfvertrouwen, innerlijke autoriteit, de kracht van woorden en geest, verbeeldingskracht, de overtuigingen en het gebruik van de kracht van de geest om zichzelf, anderen en situaties te genezen.

Alle sjamanen zijn genezers, de meeste sjamanen volgen de “weg van de krijger”, terwijl sommige sjamanistische tradities “de weg van de avonturier” volgen. De Aventurier Sjamaan leert je hoe je je energie kan harmoniseren, zodat je jezelf kan inzetten als bron van genezing voor de andere persoon. De Aventurier Sjamaan werkt voornamelijk met de geest en het lichaam, ze zijn puur in de overdracht van hun kennis.

Met de Shaman Voice ontdekt je nieuwe lagen in jezelf en maak je een dieper contact met je levenskracht.
Je verdiept de trillingen in je stem en je verhoogt de frequentie van je cellen.
Je hele lichaam komt in staat van dynamische beweging en je energie kan weer vrij stromen.
Creëer een harts-verbinding waarin je je stem vrij kan laten klinken.
Ontdek hoe jij je passie een plek kunt geven in je dagelijkse leven.

De Shaman Voice is een unieke combinatie van:

  • Sjamanistische rituelen
  • Sound healing technieken
  • Stemwerk
  • Body awareness
  • Emotional awareness

Voor iedereen toegankelijk, je hebt géén ervaring met je stem nodig!

De werking van de Shaman Voice berust op resonantie. Via innerlijke focus creëer je een ‚Sacred space’ waarin je invloed op lichaam, emotie en geest versterkt. Het is een sjamanistische manier om je energie te verhogen en praktisch in te zetten voor verandering.

Cursus inhoud

Als je geïnteresseerd bent in het Sjamanisme en hoe je deze kennis kan uitbreiden en combineren met jouw behandelingen dan is deze cursus voor jou.

Coen Tuerlings (Aventurier Sjamaan) neemt je tijdens deze cursus mee op ontdekkingsreis. Leer hoe je de praktische magie van het Sjamanisme kan gebruiken in jouw dagelijks leven en jouw Lomi Lomi behandelingen.

In deze cursus vergroot je jouw inzicht, kennis en vaardigheden rondom het thema resonantie. Jouw vaardigheden als behandelaar staan centraal. Je bent in staat om het effect van resonantievelden op het fysieke, emotionele en mentale wezen te beïnvloeden. Met het geleerde uit de cursus kan je blokkering(en) in het lichaam ontdekken en herstellen. 

Sjamanistische traditie.

We kijken door de bril van oeroude Sjamanistische tradities om jouw vaardigheden voor het voetlicht te brengen. De invloed van Sjamanistische culturen is duidelijk zichtbaar door het gebruik van de rituele handelingen en de traditionele symboliek.

Wanneer je deze Sjamanistische methode in de vingers hebt, ben je in staat waardevolle verbindingen te leggen tussen het fysieke en het niet-fysieke, tussen hoofd en hart, tussen jou en mij en de wereld van de ziel. Doordat je zelfstandig de kracht van je resonantieveld ervaart, groeit je vertrouwen om het in de praktijk (anders) aan te pakken. Coen daagt je uit om jouw persoonlijke kracht in te zetten, van anderen te leren en dit ook na de cursus voort te zetten.

Deze cursus geeft je een waardevolle verdieping in jouw behandelingen, je leert de technieken om voorbij de blokkade(s) te gaan, te luisteren naar wat het lichaam vraagt, soms zelfs roept. Je hebt de mogelijkheden om jouw cliënten therapeutisch te begeleiden in hun geestelijke, mentale en spirituele stukken.

Cursus Shaman Touch en Shaman voice Zonnevlecht Opleidingen Vlijmen

Voor wie is deze cursus?

Voor de ervaren masseur en massage therapeut.

Thuisstudie

Tussen de lesdagen in ga je in je praktijk aan de slag met de geleerde technieken.
Gemiddeld thuisstudie per week - 2 uur.

Inschrijfkosten € 25,00 (vrij van btw).
Cursuskosten € 370,00 (vrij van btw).

Wie is Coen Tuerlings?

Coen noemt zichzelf een “Tribal Coach” een expert in krachtvelden en resonantie bewustzijn binnen relaties en groepen. Coen is de oprichter van Soundfulness.com.

Coen is een zuiver invoelende coach. Hij heeft een mooie balans gevonden tussen empatisch kunnen inleven en tegelijkertijd duidelijk kunnen begrenzen. Zijn werkvormen hebben een unieke combinatie van bewuste lichaamsbeleving, indringende resonantie en eerlijke feedback. Daarnaast is hij ook nog een aimabel mens die een prachtig voorbeeld is van hoe je werk en de zorg voor je gezin kunt combineren.

Coen Tuerlings Zonnevlecht Opleidingen Vlijmen

Kosten 3 daagse cursus Shaman Touch en Shaman Voice

Inclusief certificaat van deelname.

Reserveringskosten:

€ 25,00

Cursuskosten:

€ 370,00


Staffelkorting

Als u meerdere modules / cursussen in 1 keer betaalt kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Klik hier voor meer informatie.

Cursusdata