Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

Thuiscursus Chakra voetmassage

Het woord chakra komt uit het Sanskriet (ook wel Oud-Indisch genoemd) en betekend wiel of schijf. Een chakra wordt vaak beschreven als een energiebol of draaiende schijf die door het lichaam straalt, maar een chakra is veel meer dan dat! Een energiebol of schijf kunnen de meeste mensen niet zien, maar de chakra’s zijn wel degelijk logisch en "aards" te benaderen.

De werking van chakra's

De werking van elk chakra is specifiek en een belangrijk onderdeel van het hele systeem. Een chakra kan geblokkeerd of verstoord raken door bijvoorbeeld een slechte ervaring – een trauma.

Een chakra kan dan te open of te gesloten raken. Een verstoring in een bepaalde chakra heeft altijd consequenties voor het hele chakrasysteem – en dus ook voor je welzijn -, omdat alle chakra’s met elkaar in verbinding staan.

De cursus Chakra voetmassage

De cursus Chakra voetmassage is een Holistische massage waarin de verbindingen tussen de verschillende lichaamsniveaus (mentaal, sociaal, fysiek, emotioneel, spiritueel e.d.) verduidelijkt worden via de massage van de voeten.

In deze cursus worden de chakra’s helder en praktisch benaderd en uitgelegd. Ze  worden gekoppeld aan de zones op de voeten. Ze gekoppeld aan het leven van alle dag. Hierdoor worden chakra’s heel begrijpelijk en daardoor toepasbaar in ons dagelijks leven.

Je leert tijdens de thuiscursus Chakra voetmassage om iedere chakra apart te behandelen, maar ook om de massage als een volledige Chakra voetmassage te geven.

Cursus inhoud

Werking van de 7 hoofdchakra’s
De volledige Chakra voetmassage
Contra indicaties

chakra voetmassage zonnevlecht opleidingen

Voor wie is deze cursus

Massage ervaring is niet noodzakelijk om deel te nemen aan de cursus Energetische Hoofdmassage.

Kosten thuiscursus

Kosten e-cursus € 50,00 (vrij van btw).

Bedrag dient vooraf betaald te worden bij je bestelling.
Aanvinken: "U betaalt nu de reserverings- en cursuskosten".

Je ontvangt via het automatische facturatie systeem van Mollie een factuur.
Na ontvangst van het volledige bedrag wordt het E-book per E-mail toegezonden.

Zonnevlecht Opleidingen Pauline Trum

Kosten 1 dag cursus Thuiscursus Chakra voetmassage

Inclusief uitgebreid lesmateriaal.

Reserveringskosten:

€ 25,00

Cursuskosten:

€ 25,00


Staffelkorting

Als u meerdere modules / cursussen in 1 keer betaalt kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Klik hier voor meer informatie.

Inschrijfformulier

Wegens grote drukte met de inschrijvingen kan het voorkomen dat uw inschrijving niet goed bij ons binnen komt.
Heeft u geen bevestiging van uw inschrijving van ons ontvangen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Inschrijving

Cursus: Thuiscursus Chakra voetmassage
Startdatum:
Na het versturen van de inschrijving wordt u automatisch doorgeleid naar de betaalwebsite voor betaling van de reserverings- of cursuskosten. Als u heeft gekozen voor het betalen van de reserveringskosten dan worden deze in mindering gebracht op het cursusgeld.