Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

Cursus Reiki Tera Mai niveau 1 en 2

Tera Mai Reiki is de energie van liefde, kracht en wijsheid, die ons voortdurend nieuwe impulsen geeft in onze persoonlijke groei en onze groei als mensheid, op duidelijke, soms onduidelijke en verrassende wijze.

Vertrouw Reiki…

Reiki leer je in de eerste plaats voor jezelf! Behandel jezelf, als het even kan, dagelijks om de Reiki energie door je heen te laten stromen. Reiki geven aan jezelf is de liefdevolle, krachtige kosmische energie toestaan in je lichaam, je leven te stromen, je te ondersteunen – met behulp van je handen.

Reiki helpt …

Om open te staan voor je eigen intuïtie, om je te laten leiden door je handen.
jezelf te bevrijden van de blokkades die je gezondheid ondermijnen, en te gaan inzien wat de blokkades je te leren hebben in je kracht blijven, je kracht meer en meer te aanvaarden en te leven. Meer en meer open te worden, je te durven laten zien, zelfs in je kwetsbaarheid. Open te staan voor je eigen behoeften en die van anderen, en ze duidelijk uit te drukken. Open te zijn voor het moment – ieder moment is uniek, iedere Reiki behandeling heeft zijn eigenheid. Laat je verwachtingen thuis en laat je verrassen door Reiki!

… te vertrouwen op Reiki, is leren vertrouwen op je eigen groei door Reiki…

Wat is Tera Mai ?

Tera Mai is de naam van een heling systeem die alle 4 elementen Aarde, Lucht, Water en Vuur inhoudt. De naam Tera Mai is aan dit systeem gegeven door de Amerikaanse Energie Master Kathleen Milner. Zij is een medium voor Helende Energieën.

Tera Mai is een manier om de mens, die daarvoor kiest, een mogelijkheid te geven om in zichzelf d.m.v. (afstemming, inwijding) een hogere versnelling in te bouwen waardoor de gevolgen van niet opgeloste gebeurtenissen uit het verleden in een versneld tempo opgelost kunnen worden en het heden, de bron sneller zichtbaar wordt.

Reiki is verbonden met het element Aarde, deze energie voelt warm en koud aan, net als de oppervlakte van onze planeet. Reiki werkt op alle niveau's, geestelijk, lichamelijk en emotioneel. Het overgrote deel van de mensheid leeft in een verleden en in een toekomst. Het bijbehorende Heden wordt meestal als de tijdsaanduiding Nu gebruikt. Echt in het heden te leven is voor de mensen die in dit cultuur patroon leven een ondoenlijke zaak.

Het grote verschil tussen het Usui Reiki systeem en het Tera-Mai Reiki systeem is dat het vaak completer aanvoelt. Doordat je niet alleen met het element aarde werkt, maar ook de andere elementen, water, vuur en lucht, erin integreert, voel je je beter in balans

Cursus inhoud
Iedereen kan Tera Mai Reiki leren - Reiki 1 en 2.

Een speciale vooropleiding is niet nodig. In de Eerste Graad lessen word je afgestemd op de energie, dit leer je van een Reiki Master.

Op  eenvoudige wijze leer je via handposities jezelf en anderen te behandelen bij acute of chronische ziekten, pijn of andere ongemakken. Reiki energie stroomt overal doorheen. Je leert omgaan met de energie van jezelf en de ander. Gronden (aarden) is daarbij een belangrijke tool.

Na ongeveer 4 tot 5 maanden ben je klaar om de initiatie van de Tweede Reiki Graad te ontvangen zodat de Reiki energie nog krachtiger gaat stromen.Daardoor kun je in kortere tijd behandelingen geven en bovendien worden je mogelijkheden vergroot doordat je met behulp van symbolen kunt gaan werken. Je leert de bijzondere Tera Mai Reiki symbolen. Hiermee kun je ook op afstand een Tera Mai Reiki behandeling geven. Dit is een enorme uitbreiding van je mogelijkheden en ook zeer waardevol.

De voordelen van een Reiki behandeling zijn :

  • Vermindering van stress, leidt tot diepere ontspanning

  • Versterkt het immuunsysteem en helpt pijnen te verlichten

  • Het in balans brengen van het sympatisch en parasympatisch stelsel (zenuwstelsel)

  • Helpt bij fysieke en mentale klachten / ziekten

  • Werkt in op de symptomen en hun diepere oorzaak

  • In balans brengen en harmoniseren van de functies van klieren en organen

  • Maakt de energiedoorstroming vrij van obstakels en onderdrukte emoties

  • Biedt een waardevolle aanvulling en ondersteuning aan de klassieke medische geneeskunde, bevordert de resultaten

De voordelen van Reiki zijn oneindig. 
Tera Mai Reiki kan gebruikt worden in iedere situatie, om doelen te realiseren en obstakels te overwinnen.

Ik kijk er naar uit om je te mogen begroeten bij de workshop Tera Mai Reiki 1 en 2.

Pauline Trum
Tera Mai Reiki Master

Zonnevlecht Opleidingen Tera Mai Reiki

Voor wie is deze workshop

Voor iedereen die interesse heeft in Tera Mai Reiki.

Inschrijfkosten € 25,00 (vrij van btw).
Cursuskosten € 370,00 (vrij van btw).

Lestijden van 10.00 tot 15.00 uur.

Docent

Goedendag mijn naam is Pauline Trum, directeur van Zonnevlecht Opleidingen.
Toen ik 21 jaar was heb ik zelf een aantal hypnose sessies ondergaan voor een groot trauma. De beste therapie ooit. Door deze hypnose therapie ging er een totaal andere wereld voor mij open, en kreeg ik weer zin om te leven. Na mijn opleiding tot massage therapeut werd het voor mij al heel snel duidelijk dat ook hypnotherapie een onderdeel van mijn skills moest gaan worden. Ik heb dan ook met veel enthousiasme de opleiding tot hypnotherapeut gevolgd. 

Nu mag ik in mijn praktijk mensen helpen hun trauma’s los te laten en te overwinnen, voor mij is dit een groot cadeau dat ik hier onderdeel van mag zijn. En niet veel later, op dit moment, sta ook jij op de drempel om van start te gaan als gediplomeerd hypnotherapeut, zodat ook jij een waardevolle bijdrage mag gaan leveren in iemands leven. Ik kijk er naar uit om al mijn kennis aan jou over te dragen.

Zonnevlecht Opleidingen Pauline Trum

 

Kosten 4 daagse cursus Reiki

Inclusief uitgebreid lesmateriaal en certificaat.

Reserveringskosten:

€ 25,00

Cursuskosten:

€ 370,00


Staffelkorting

Als u meerdere modules / cursussen in 1 keer betaalt kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Klik hier voor meer informatie.

Cursusdata