Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

Healing Circle Ho'oponopono (E-book)

Ontspan en adem, ontvang de helende kracht van het gebed (pule), Ho'oponopono, de adem van Aloha ontvangen vanuit het hart gevuld met Aloha, ontdek een nieuwe manier om te vergeven.

Tijdens de Healing Circle stem je je af op de universele levensenergie in de verticale tijd (het NU). In het diepst van je kern ben je volledig heel. Door in contact te komen met je kern maak je, via de Ha Breath (Breath of Life) contact met jezelf, je voorvaderen, spirituele helpers (Aumakua) en het universele licht.

Via het Ho'oponopono ritueel (vergevingsritueel) ga je aan het werk met je interne stukken die heling en vergeving mogen ontvangen. Dit geldt niet alleen voor je fysieke gezondheid en welzijn maar voor je emotionele-, mentale-, sociale- en spirituele welzijn.

Cursus inhoud

Tijdens de Healing Circle bundel je energie en maak je contact met je diepste kern.

Na de Healing Circle voel je je meer in balans, heb je meer inzicht gekregen in jezelf en je welzijn, en voel je je lichter. Deze waardevolle ervaring draag je met je mee in je dagelijks leven.

Miracles are possible.
A Day of Radical Forgiveness

In mijn E-book begeleid ik je tijdens het Healing Circle proces. Je gaat je verdiepen in de heilige ademhaling uit het Sjamanistische Hawaii, the Ha Breath ook wel breath of life genoemd, de Ho'oponopono principes, het Hawaiiaans sjamanistische medicijnwiel en hoe je dit medicijnwiel thuis kunt leggen als ondersteuning van jouw healing circle.

E Komo Mai,
Pauline Kealohi

Ebook Ho'oponopono Zonnevlecht Opleidingen

 

 

Kosten E-book

Kosten e-cursus € 25,00 (vrij van btw).

Bedrag dient vooraf betaald te worden bij je bestelling.
Aanvinken: "U betaalt nu de reserverings- en cursuskosten".

Je ontvangt via het automatische facturatie systeem van Mollie een factuur.

Het E-book wordt na ontvangst van de volledige betaling binnen 3 werkdagen naar je verzonden.

Lomi Lomi Kumu (kumu betekent in het Hawaiiaans docent en bron)

Pauline Kealohi bestudeert al meer dan 16 jaar de Lomi Lomi, de geschiedenis en filosofie van Hawaii. Kealohi is opgeleid vanuit de traditionele Lomi Lomi traditie en de Hawaiiaanse Shamanisme in NederlandLondenHawaii (Kaua'i) en Amerika.  

Reeds vele jaren begeleid zij haar cursisten tijdens de Lomi Lomi training in zowel haar opleidingscentrum in Vlijmen, als op verschillende Lomi Lomi retreats in Spanje, Curacao en Kauai (Hawaii). Kealohi kijkt er naar uit om haar kennis ook met jou te mogen delen.

Kumu's van Pauline Kealohi:
Kumu Mālamalama 
Kumu Gloria Ku'uleialoha Coppola 
Kumu Karen Leialoha Carroll
Kumu Leilani Kalilimoku Kaleiohi
Kumu Tamara Ho'okahi echtgenote van Kahu Abraham Kawaii
Kumu Wayne Kealohi Powell
Carrie Rowell
Kumu Pa'a Lawrence Aki

Meer informatie over Lomi Lomi? Klik HIER.

 


 

Kosten 1 dag cursus Healing Circle Ho'oponopono (E-book)

E-book Healing Circle Ho'oponopono

Reserveringskosten:

€ 15,00

Cursuskosten:

€ 10,00


Staffelkorting

Als u meerdere modules / cursussen in 1 keer betaalt kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Klik hier voor meer informatie.

Cursusdata