Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

Healing Circle Ho'oponopono

Aloha Haumana <3

Ik nodig jullie graag uit voor de Healing Circle bijeenkomst in mijn Halau (school).

Ontspan en adem, ontvang de helende kracht van het gebed (pule), Ho'oponopono, de adem van Aloha ontvangen vanuit het hart gevuld met Aloha, ontdek een nieuwe manier om te vergeven.

Tijdens de Healing Circle stemmen ons af op de universele levensenergie in de verticale tijd. In het diepst van onze kern zijn we volledig heel. Door in contact te komen met onze kern maken we via de Ha Breath contact met onszelf, onze voorvaderen, spirituele helpers (Aumakua) en het universele licht.

Middels de Ho'oponopono (vergevingsritueel) ga je aan het werk met je interne stukken die heling en vergeving mogen ontvangen. Dit geldt niet alleen onze fysieke gezondheid en welzijn maar ook ons emotionele-, mentale-, sociale- en spirituele welzijn.

Cursus inhoud

Tijdens de Healing Circle bundelen we onze energie met elkaar en maken we contact met onze diepste kern. Als we dit samen doen versterken we het effect.

Onder mijn begeleiding richten we onze aandacht op het helen van het lichaam om het natuurlijk helingsproces van het lichaam te versterken. Zodat oud zeer en trauma’s losgelaten kunnen worden. We maken onze geest vrij van belemmerende gedachten zodat de weg volledig opgeruimd is om jouw zielsplan te verwezenlijken.

Na de Healing Circle voel je je meer in balans, heb je meer inzicht gekregen in jezelf en je welzijn, en voel je je lichter. Deze waardevolle ervaring draag je met je mee in je dagelijks leven.

Miracles are possible.
A Day of Radical Forgiveness

Ik zie jullie graag tijdens de Healing Circle bij Zonnevlecht Opleidingen in Vlijmen.

E Komo Mai,
Pauline Kealohi

Pauline Trum Lomi Lomi massage

 

 

Lomi Lomi Kumu (kumu betekent in het Hawaiiaans docent en bron)

Pauline Kealohi bestudeert al meer dan 16 jaar de Lomi Lomi, de geschiedenis en filosofie van Hawaii. Kealohi is opgeleid vanuit de traditionele Lomi Lomi traditie en de Hawaiiaanse Shamanisme in NederlandLondenHawaii (Kaua'i) en Amerika.  

Reeds vele jaren begeleid zij haar cursisten tijdens de Lomi Lomi training in zowel haar opleidingscentrum in Vlijmen, als op verschillende Lomi Lomi retreats in Spanje, Curacao en Kauai (Hawaii). Kealohi kijkt er naar uit om haar kennis ook met jou te mogen delen.

Kumu's van Pauline Kealohi:
Kumu Mālamalama 
Kumu Gloria Ku'uleialoha Coppola 
Kumu Karen Leialoha Carroll
Kumu Leilani Kalilimoku Kaleiohi
Kumu Tamara Ho'okahi echtgenote van Kahu Abraham Kawaii
Kumu Wayne Kealohi Powell
Carrie Rowell
Kumu Pa'a Lawrence Aki

Meer informatie over Lomi Lomi? Klik HIER.

 


 

Kosten 1 dag cursus Healing Circle Ho'oponopono

Reserveringskosten:

€ 25,00

Cursuskosten:

€ 50,00


Staffelkorting

Als u meerdere modules / cursussen in 1 keer betaalt kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Klik hier voor meer informatie.

Cursusdata