Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

4 daagse cursus Lomi Lomi Bone Washing en Rotaties

Na het volgen van de cursus Lomi Lomi 1 en 2 is het mogelijk om de cursus Lomi Lomi Bone Washing en rotaties bij mij te volgen.

Je gaat je verdiepen in de Lomi Lomi Bone Washing technieken om deze te kunnen integreren in jouw Lomi Lomi massage.

We gaan bespreken hoe jij de Lomi Lomi als therapeutische behandeling kan inzetten in jouw praktijk.

Een unieke en bijzondere aanvullingen op jouw Lomi Lomi kennis.

Cursus inhoud

Informatie over de Lomi Lomi therapeutische massage
Advanced Lomi Lomi technieken
Bone Washing
Rotaties van schouder, elleboog en pols (in buiklig en ruglig)
Rotaties van heup, knie en enkel (in buiklig en ruglig)
Bone washing van het gezicht

cursus Lomi Lomi niveau 3 Zonnevlecht Opleidingen

Dankbaar voor een mooie recensie 💛

Mijn vraag aan Pauline was of ik de Lomi Lomi massage therapeutisch kan inzetten. In overleg met Pauline heb ik voor de tweede keer Lomi Lomi Advanced gevolgd. Pauline heeft de lessen weer vol met passie en liefde gegeven. De groep voelde als een warm bad! Het voelde veilig, vertrouwd waarin kwetsbaarheid werd gedeeld. Er werd muziek gespeeld door sommige studenten. Betoverd door de handpan die werd bespeeld. Eigenlijk besefte ik weer dat muziek onderling verbind en dat je tevens diep van binnen geraakt kan worden, wat bij mij gebeurde tijdens de behandeling. Muziek heeft mij nooit geïnteresseerd tot de laatste paar jaar, waar ik onder de indruk van klanksessies en klassieke muziek ben geraakt. Ik stel mijzelf nog steeds de vraag waar dit vandaan komt. En ik ben altijd op zoek naar antwoorden maar ik heb deze hiervoor nog niet voor gevonden. Tijdens de cursus leerden wij rotaties en werd ik verrast door een andere aanpak en de uitleg die Pauline gaf. Je kunt deze techniek samenvoegen met de ander Lomi Lomi technieken. Tevens kun je deze technieken ook gebruiken bij andere massages of alleen kiezen voor de rotaties. Ik ben de Lomi Lomi massage anders gaan bekijken. Dit valt inderdaad ook voor mij onder therapeutisch. Voor degene die al Lomi Lomi Advanced hebben gevolgd raad ik echt aan om deze nog een keer te volgen! Pauline nogmaals bedankt voor deze ervaring. Cheyenne Velleman (www.stilmassagepraktijk.nl)

Na de eerste Lomi Lomi cursus bij Zonnevlecht was ik meteen verliefd op deze mooie massage en de manier van lesgeven van Pauline. De lessen bieden de juiste balans tussen theoretische kennis over de Hawaïaanse cultuur door storytelling, Lomi technieken, oefenen in veilige omgeving, compassie en zelfontplooiing. De lessen volgen geen rigide patroon maar Pauline durft in te voelen wat er leeft in de groep en daarin mee te bewegen zonder het doel uit oog te verliezen. De laatste Lomi Lomi intermediate cursus heb ik weer ervaren als zeer leerzaam, liefdevol en een aanvulling voor mijn Lomi Lomi kennis en persoonlijke ontwikkeling. Ik kijk nu al uit om te kunnen starten met Lomi Lomi 3. Liefs, Simone (www.chimoonaromatherapie.nl)

Er was eens ... een vrouw geboren te Heerlen en ze heeft de naam Nanja gekregen. Na een groot levensavontuur, vol ontdekkingen, keek zij op een dag naar een Lomi Lomi op YouTube ... ze schoot vol en ze werd weer herinnert aan haar jeugd. Als kleine uk (en nog veel langere tijd terug) had ze een voorliefde voor Hawaii. Nu, bij het zien van een Lomi Lomi werd zijn wederom geraakt. Als het ware automatisch kwam ze direct op de site van Zonnevlecht Opleidingen. De directrice, kumu ji Pauline Trum, een enorme mooie, levendige en liefdevolle vrouw met het hart op de juiste plek, viel meteen bij haar in de smaak. Daar moet je wezen, zei een stemmetje in haar hart. Zo gezegd, zo gedaan ... en wat was dat thuiskomen bij de eerste ontmoeting en Lomi Lomi 1. Pauline brengt de Lomi Lomi met zoveel passie, met zoveel liefde ... je wordt er door overspoeld in overvloed. Een echte vakvrouw! Met mega Aloha energie en fluweelzachte Lomi handen. Mijn oprechte dank voor alles wat jij voor mij en voor de wereld betekent. Voor mij hoort Lomi Lomi er gewoon bij in ieders opvoeding. Voor altijd in mijn hart ben jij Pauline Trum. Ook dank aan jouw team, jouw voorvaderen en Kumu. Liefs en harte groet van Nanja 

Dankbaar voor 3 geweldige Lomi Lomi dagen. Kumu Pauline heeft ons, met heel veel aandacht, passie en respect voor ons allemaal, meegenomen op Lomi Lomi reis. Mahalo voor deze mooie reis. (Monique)

Wat een fantastische kennismaking heb ik beleefd in het eerste deel van de Lomi cursus bij Zonnevlecht. Tijdens een vakantie waarin ik een Lomi Lomi massage heb mogen ontvangen ben ik geïnspireerd geraakt door deze massagevorm. Niet alleen van de techniek maar ook de lomi lomi principes spreken mij enorm aan. Het is een way of life en een logische stap in de persoonlijke ontwikkeling waar ik enkele jaren geleden mee begonnen ben. Ik heb ook kennisgemaakt met Kumu Pauline Kealohi, wat een inspiratie bron en gedreven docent. De passie en de gedrevenheid waarmee zij deze cursus geeft zijn inspirerend en fijn om dit 3 dagen lang te mogen ervaren. Het nodigt mij uit naar meer. (Pauline)

 

Vooropleiding

Afgeronde cursus Lomi Lomi introduction en intermediate en voldoende Lomi Lomi oefenuren.

Diploma Lomi Lomi massage practitioner na het afronden van alle cursussen (niveau 1 t/m Lomi Pele).

Voorwaarden voor het diploma Lomi Lomi practitioner: Werken met Energie, Aloha en Pono, Flying dance. Het beheersen van de Sacred Lomi Lomi massage.

Als aan alle voorwaarden worden voldaan ontvangt u van ons het diploma Lomi Lomi practitioner.

Studiekosten

Inschrijfkosten € 25,00 - inschrijfkosten (vrij van btw).
Cursuskosten € 400,00 (vrij van btw).

Lestijden van 10.00 tot 16.00 uur.

Accreditatie

BATC
LVNG
NVST
VIV
VVET

De opleiding Lomi Lomi is geaccrediteerd door KTNO.
Registratienummer KTNO K8323
EC 4
Studiebelasting 124 uur

Lomi Lomi Kumu (kumu betekent in het Hawaiiaans docent en bron)

Pauline Kealohi bestudeert al meer dan 16 jaar de Lomi Lomi, de geschiedenis en filosofie van Hawaii. Kealohi is opgeleid vanuit de traditionele Lomi Lomi traditie en de Hawaiiaanse Shamanisme in NederlandLondenHawaii (Kaua'i) en Amerika.  

Reeds vele jaren begeleid zij haar cursisten tijdens de Lomi Lomi training in zowel haar opleidingscentrum in Vlijmen, als op verschillende Lomi Lomi retreats in Spanje, Curacao en Kauai (Hawaii). Kealohi kijkt er naar uit om haar kennis ook met jou te mogen delen.

Kumu's van Pauline Kealohi:
Kumu Mālamalama 
Kumu Gloria Ku'uleialoha Coppola 
Kumu Karen Leialoha Carroll
Kumu Leilani Kalilimoku Kaleiohi
Kumu Tamara Ho'okahi echtgenote van Kahu Abraham Kawaii
Kumu Wayne Kealohi Powell
Carrie Rowell
Kumu Pa'a Lawrence Aki

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen Vlijmen

Meer informatie over Lomi Lomi? Klik HIER.

 

Kosten 4 daagse cursus Lomi Lomi Bone Washing en Rotaties

Inclusief uitgebreid lesmateriaal en certificaat Lomi Lomi massage.

Reserveringskosten:

€ 0,00

Cursuskosten:

€ 425,00 (beroepsopleiding vrijgesteld van btw)


Staffelkorting

Als u meerdere modules / cursussen in 1 keer betaalt kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Klik hier voor meer informatie.

Cursusdata

Aanmelden?

Vul het inschrijfformulier zo volledig mogelijk voor ons in.
Na ontvangst zenden wij zo snel mogelijk de bevestigingsbrief en factuur per e-mail toe.

Wij wensen u een leerzame cursus toe bij Zonnevlecht Opleidingen.

Cursusdagen

Cursustijden van 10.00 tot 16.00

Datums:

  • maandag 31 mei 2021
  • dinsdag 01 juni 2021
  • maandag 07 juni 2021
  • dinsdag 08 juni 2021