Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

3 daagse cursus Lomi Lomi introduction massage (geaccrediteerd)

Er zijn verschillende Lomi Lomi massage stijlen. De intentie tijdens een Lomi Lomi massage is verbinding

In de Hawaiiaanse filosofie gaat het vooral om twee zaken, harmonie en liefde. 

Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom kan leiden. Door de constante flow van de massage en de helende werking van de Lomi Lomi ervaart jouw cliënt een diepe ontspanning en worden blokkades opgeheven.

Wanneer je ervoor kiest om Lomi Lomi toe te gaan passen in je leven, en je praktijk, ben je er klaar voor om de Lomi Lomi principes toe te passen voor jezelf en anderen. Deze unieke vorm van kunst is jarenlang verborgen gehouden door de Hawaiiaanse families (ohana). Samen gaan wij deze massage ontdekken tijdens de Lomi Lomi introduction cursus.

Cursus inhoud

Geschiedenis van de Lomi Lomi massage
Temple Style Lomi Lomi massage
Flying dance (Ka lele)
De werking van Aloha
De waarde van Pono
Energiewerk
Gebruik Lomi Lomi muziek
Basistechnieken Lomi Lomi massage

Cursus Lomi Lomi niveau 1 Zonnevlecht Opleidingen

Dankbaar voor de mooie woorden van mijn Lomi Lomi cursisten:

Na de eerste lomi lomi cursus bij zonnevlecht was ik meteen verliefd op deze mooie massage en de manier van lesgeven van Pauline. De lessen bieden de juiste balans tussen theoretische kennis over de Hawaïaanse cultuur door storytelling, Lomi technieken, oefenen in veilige omgeving, compassie en zelfontplooiing. De lessen volgen geen rigide patroon maar Pauline durft in te voelen wat er leeft in de groep en daarin mee te bewegen zonder het doel uit oog te verliezen. De laatste Lomi Lomi intermediate cursus heb ik weer ervaren als zeer leerzaam, liefdevol en een aanvulling voor mijn Lomi Lomi kennis en persoonlijke ontwikkeling. Ik kijk nu al uit om te kunnen starten met Lomi Lomi 3. Liefs, Simone (www.chimoonaromatherapie.nl)

Er was eens ... een vrouw geboren te Heerlen en ze heeft de naam Nanja gekregen. Na een groot levensavontuur, vol ontdekkingen, keek zij op een dag naar een Lomi Lomi op YouTube ... ze schoot vol en ze werd weer herinnert aan haar jeugd. Als kleine uk (en nog veel langere tijd terug) had ze een voorliefde voor Hawaii. Nu, bij het zien van een Lomi Lomi werd zijn wederom geraakt. Als het ware automatisch kwam ze direct op de site van Zonnevlecht Opleidingen. De directrice, kumu ji Pauline Trum, een enorme mooie, levendige en liefdevolle vrouw met het hart op de juiste plek, viel meteen bij haar in de smaak. Daar moet je wezen, zei een stemmetje in haar hart. Zo gezegd, zo gedaan ... en wat was dat thuiskomen bij de eerste ontmoeting en Lomi Lomi 1. Pauline brengt de Lomi Lomi met zoveel passie, met zoveel liefde ... je wordt er door overspoeld in overvloed. Een echte vakvrouw! Met mega Aloha energie en fluweelzachte Lomi handen. Mijn oprechte dank voor alles wat jij voor mij en voor de wereld betekent. Voor mij hoort Lomi Lomi er gewoon bij in ieders opvoeding. Voor altijd in mijn hart ben jij Pauline Trum. Ook dank aan jouw team, jouw voorvaderen en Kumu. Liefs en harte groet van Nanja 

Dankbaar voor 3 geweldige Lomi Lomi dagen. Kumu Pauline heeft ons, met heel veel aandacht, passie en respect voor ons allemaal, meegenomen op Lomi Lomi reis. Mahalo voor deze mooie reis. (Monique)

Wat een fantastische kennismaking heb ik beleefd in het eerste deel van de Lomi cursus bij Zonnevlecht. Tijdens een vakantie waarin ik een Lomi Lomi massage heb mogen ontvangen ben ik geïnspireerd geraakt door deze massagevorm. Niet alleen van de techniek maar ook de lomi lomi principes spreken mij enorm aan. Het is een way of life en een logische stap in de persoonlijke ontwikkeling waar ik enkele jaren geleden mee begonnen ben. Ik heb ook kennisgemaakt met Kumu Pauline Kealohi, wat een inspiratie bron en gedreven docent. De passie en de gedrevenheid waarmee zij deze cursus geeft zijn inspirerend en fijn om dit 3 dagen lang te mogen ervaren. Het nodigt mij uit naar meer. (Pauline)

Wat is Lomi Lomi (voor mij)

Het samensmelten van jouw en mijn ego tot 1 waar het verleden los mag worden gelaten, de toekomst er nu nog niet toe doet omdat het enige dat telt is het hier en nu.

Een vloeiende energetische verbinding vanuit universele onvoorwaardelijke liefde die helend werkt omdat het los van (voor)oordelen is.

In 1e instantie dacht ik dat het volgen van een Lomi Lomi cursus wel handig zou zijn om nieuwe massage technieken te leren om onder andere mijn handen/ polsen te ontlasten maar het bleek veel meer dan dat!

Het was/is een spiegel waarbij ik geleerd heb dat ik om de universele helende liefde door te geven ik vooral eerst liever voor mezelf mocht zijn, mijn grenzen mag/moet aangeven. Ook dat ik gelukkig al veel Lomi Lomi-skills van nature in huis heb maar nog lang niet uitgeleerd ben. Kortom the best is yet to come!

Ik ben blij dat ik gekozen heb om mijn Lomi Lomi pad bij Zonnevlecht Opleidingen, kumu Pauline Kealohi te starten. Het is namelijk niet zo maar even de grepen leren maar vooral ook bekend worden en eigen maken van de achtergrond, gebruiken en basisprincipes van het mooie dat Lomi Lomi is en kan zijn. Mahalo nui loa! Caroline de Wit (Rotterdam)

  

Vooropleiding

Massage ervaring is niet noodzakelijk.

Diploma Lomi Lomi massage practitioner na het afronden van alle cursussen (niveau 1 t/m Lomi Pele).

Voorwaarden voor het diploma Lomi Lomi practitioner: Werken met Energie, Aloha en Pono, Flying dance. Het beheersen van de Sacred Lomi Lomi massage.

Als aan alle voorwaarden worden voldaan ontvangt u van ons het diploma Lomi Lomi practitioner.

Studiekosten

Inschrijfkosten € 25,00 (vrij van btw).
Cursuskosten € 300,00 (vrij van btw).

Lestijden van 10.00 tot 16.00 uur.

Accreditatie

De cursus is geaccrediteerd door onderstaande beroepsvereniging(en):
BATC
LVNG
NVST
VIV
VVET

De opleiding Lomi Lomi is geaccrediteerd door KTNO.
Registratienummer KTNO K8323
EC 4
Studiebelasting 124 uur

Lomi Lomi Kumu (kumu betekent in het Hawaiiaans docent en bron)

Pauline Kealohi bestudeert al meer dan 16 jaar de Lomi Lomi, de geschiedenis en filosofie van Hawaii. Kealohi is opgeleid vanuit de traditionele Lomi Lomi traditie en de Hawaiiaanse Shamanisme in NederlandLondenHawaii (Kaua'i) en Amerika.  

Reeds vele jaren begeleid zij haar cursisten tijdens de Lomi Lomi training in zowel haar opleidingscentrum in Vlijmen, als op verschillende Lomi Lomi retreats in Spanje, Curacao en Kauai (Hawaii). Kealohi kijkt er naar uit om haar kennis ook met jou te mogen delen.

Kumu's van Pauline Kealohi:
Kumu Mālamalama 
Kumu Gloria Ku'uleialoha Coppola 
Kumu Karen Leialoha Carroll
Kumu Leilani Kalilimoku Kaleiohi
Kumu Tamara Ho'okahi echtgenote van Kahu Abraham Kawaii
Kumu Wayne Kealohi Powell
Carrie Rowell
Kumu Pa'a Lawrence Aki

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen Lomi Lomi

Meer informatie over Lomi Lomi? Klik HIER.

 


 

Kosten 3 daagse cursus Lomi Lomi niveau 1

Inclusief uitgebreid lesmateriaal en Lomi Lomi certificaat. Lomi Lomi massage muziek voor het gebruik in je praktijk tijdens je Lomi behandelingen.

Reserveringskosten:

€ 25,00

Cursuskosten:

€ 300,00 (beroepsopleiding vrijgesteld van btw)


Staffelkorting

Als u meerdere modules / cursussen in 1 keer betaalt kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Klik hier voor meer informatie.

Cursusdata

Aanmelden?

Vul het inschrijfformulier zo volledig mogelijk voor ons in.
Na ontvangst zenden wij zo snel mogelijk de bevestigingsbrief en factuur per e-mail toe.

Wij wensen u een leerzame cursus toe bij Zonnevlecht Opleidingen.

Cursusdagen

Cursustijden van 10.00 tot 16.00

Datums:

  • donderdag 03 september 2020
  • vrijdag 04 september 2020
  • donderdag 10 september 2020
Op deze datum zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.
Kies een ander datum of schrijf je in op de reservelijst.