Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

3 daagse cursus Lomi Lomi Pele (geaccrediteerd)

Madame Pele is de Hawaiiaanse godin van vuur, wind, vulkanen, en bliksem. Ze woont in de zeer actieve vulkaan Kilauea op the Big Island. 

Pele staat bekend om haar gepassioneerde en vurige temperament. 

Voor de inwoners van the Big Island, gaat er nauwelijks een week voorbij zonder een verhaal over de Godin Pele, de persoonlijke godin van de Kilauea vulkaan en vurige beschermer van de vulkanen. 

Tijdens de cursus Pele Lomi Lomi gaan we werken met de kracht en Mana van Madame Pele, en maken we contact met onze eigen Mana, en de Mana van onze cliënt.

Verbindingen worden gemaakt, blokkades worden opgespoord.
We nodigen het lichaam uit om los te laten, blokkades op te ruimen en contact maken met de innerlijke kracht - onze bron van energie.
Onze Ha Breath speelt hierin een belangrijke rol.

Een bijzonder mooie verdieping in jouw Lomi Lomi massage behandelingen ervaar je met de Power Lomi Lomi.

Cursus inhoud
Geschiedenis Godin Pele.
Lomi Lomi Power massage (volledige lichaamsmassage).
Het opwekken van de levensenergie en oplossen van blokkades.
Contact maken met onze Mana.
Verdieping van de Ha Breath.
De ONTBREKENDE tweede en derde Flying Dance steps.
Cursus Lomi Lomi Pele Zonnevlecht Opleidingen
Recensies cursus Lomi Lomi Pele
De Lomi Lomi Madame Pele is een fantastische massage waarin alle facetten aan bod komen. De kracht en het vuur, de warmte, het dansen ( van al je cellen ), de donder en de bliksem die door de dieptewerking (aan)geraakt worden om vervolgens te verzachten in een gevoel van onvoorwaardelijke liefde, overgave en dankbaarheid. Door de Lomi Lomi kom ik steeds een stapje dichter bij mezelf, leer ik vertrouwen en ervaar ik het proces van de verfijning waardoor ik meer en meer in verbinding kan komen met mijzelf en de ander.Mahalo Kumu Pauline Kealohi en Ohana voor de veiligheid en ervaring.

Dankbaar!

Brigitte Bol (www.massagepraktijktouch.nl)

Aloha! De Lomi Madame Pele massage is een unieke training van kumu Pauline Kealohi. Nog meer mooie grepen en bijzonder veel verdieping. Inspiratie en energie kwamen opnieuw samen in deze 3 dagen. Ik heb volop gemasseerd en de energie van Pele en mezelf kunnen doorvoelen. Ik nodig iedereen uit deze training te volgen. Dankbaar voor alle hartenergie van alle Lomi Lomi sisters! Aloha aku no, aloha mai no, Amene .

Mahalo!

Marie-José Sanders (www.los-massage.com)

Aloha !

Vorige week 'n derde deel van m'n LomiLomi opleiding afgerond... in en met de energie van Pele, vulkaangodin, vuurgodin van Big Island Hawaii... Voor mij bracht m'n reis naar Big Island (3j geleden) met alle prachtige harteplekjes daar en het contact met de oceaan, doorheen het zwemmen met de wilde dolfijnen, doorheen het contact met Pele de voelbaar levende vulkaangodin van het eiland, de aanwezigheid van de walvissen ook, 'n diepe herinnering over zelfliefde, over ware liefde, vanuit hart. Ik was reeds lang op zoek naar 'n massagevorm die me deze energie zou brengen, die me zou passen, maar kon de juiste energie niet vinden... De verbinding die ik toen voelde, de verbondenheid die innerlijk bleef verderstromen bracht me bij LomiLomi. Voor mij brengt deze massagevorm de energie van het hart, van diepe verbinding, van krachtige zachtheid, van meestromen met de natuur... een diepgaande herverbinding en beleving van de innerlijke natuur... Ik voel me zo zo zo oneindig dankbaar dat Hawaï me deze diep verbonden hartsenergie heeft getoond, dat de LomiLomi deze energie nog heeft geïntegreerd en bekrachtigd, zodat ik deze nu ook kan kan doorgeven aan anderen.

De LomiLomi opleiding wordt prachtig gegeven/begeleid door Pauline Trum, m'n Kumu, Zonnevlecht Opleidingen, te Nederland. 'n Dikke aanrader indien je zelf LomiLomi wenst te leren...

Mahalo Pauline, dank je voor je toegewijde teachings! Mahalo ook aan de andere deelnemers van de opleiding!

Maggie Nauwelaar (www.hartenmagie.be)

De liefdevolle helende lomi lomi massages voor lichaam en ziel die ik bij Kumu Pauline Kealohi Trum heb geleerd hadden mijn hart al gestolen, maar Madame Pele heeft veel losgemaakt in mij...ik voel de lava in mij borrelen en mijn innerlijk vuur is meer gaan branden! 

Ik kan iedereen de Lomi Lomi cursussen bij Zonnevlecht Opleidingen aanbevelen. Mahalo Pauline voor deze mooie reis die ik met jou heb mogen maken en Mahalo lieve O’hana voor deze mooie liefdevolle dagen.

Cindy Robben (www.demasseur.eu)

Vooropleiding

Minimaal Lomi Lomi 1 bij Zonnevlecht Opleidingen.

Diploma Lomi Lomi massage practitioner na het afronden van alle cursussen

Voorwaarden voor het diploma Lomi Lomi practitioner: Werken met Energie, Aloha en Pono, Flying dance. Het beheersen van de Sacred Lomi Lomi massage.
Als aan alle voorwaarden worden voldaan ontvangt u van ons het diploma Lomi Lomi practitioner.

Studiekosten

Inschrijfkosten € 25,00 (vrij van btw).
Cursuskosten € 370,00 (vrij van btw).

Lestijden van 10.00 tot 16.00 uur.

Accreditatie

BATC
LVNG
NVST
VIV
VVET

De opleiding Lomi Lomi is geaccrediteerd door KTNO.
Registratienummer KTNO K8323
EC 4
Studiebelasting 124 uur

Lomi Lomi Kumu (kumu betekent in het Hawaiiaans docent en bron)

Pauline Kealohi bestudeert al meer dan 16 jaar de Lomi Lomi, de geschiedenis en filosofie van Hawaii. Kealohi is opgeleid vanuit de traditionele Lomi Lomi traditie en de Hawaiiaanse Shamanisme in NederlandLondenHawaii (Kaua'i) en Amerika.  

Reeds vele jaren begeleid zij haar cursisten tijdens de Lomi Lomi training in zowel haar opleidingscentrum in Vlijmen, als op verschillende Lomi Lomi retreats in Spanje, Curacao en Kauai (Hawaii). Kealohi kijkt er naar uit om haar kennis ook met jou te mogen delen.

Kumu's van Pauline Kealohi:
Kumu Mālamalama 
Kumu Gloria Ku'uleialoha Coppola 
Kumu Karen Leialoha Carroll
Kumu Leilani Kalilimoku Kaleiohi
Kumu Tamara Ho'okahi echtgenote van Kahu Abraham Kawaii
Kumu Wayne Kealohi Powell
Carrie Rowell
Kumu Pa'a Lawrence Aki

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen Vlijmen

 

 

 

Kosten 3 daagse cursus Lomi Lomi Pele

Inclusief uitgebreid lesmateriaal en certificaat Lomi Lomi massage, koffie/thee tijdens de lesdagen.

Reserveringskosten:

€ 25,00

Cursuskosten:

€ 370,00


Staffelkorting

Als u meerdere modules / cursussen in 1 keer betaalt kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Klik hier voor meer informatie.

Cursusdata