Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

5 daagse Lomi Lomi retreat in Spanje met Kumu Pauline Kealohi

Ga ook mee met dit onvergetelijke Lomi avontuur?

In 2020 met mij mee naar Spanje?
Stuur een email naar info@zonnevlechtopleidingen.nl en ik houd je graag op de hoogte van de nieuwe data.

In Spanje ontdekte Pauline Kealohi een bijzondere Villa speciaal voor haar Lomi Lomi cursisten. Hier kom je terecht in een warm bad met een Lomi Lomi Kumu met 15 jaar Lomi ervaring en een mooi gezelschap van Lomi liefhebbers.

Lomi Lomi retreat Calpe - Spanje

Lomi lomi is een traditionele Hawaiiaanse massage. Deze massage is een combinatie van massage"technieken", Pule (gebed), Ha Breath (ademhaling) en Hula (dans), en wordt gebruikt om energie te herstellen en het lichaam te kalmeren.

Deze massage wordt ook wel “liefdevolle handen massage” genoemd. De massage werkt zacht en diep in op de spieren via vloeiende bewegingen, waardoor de ontvanger kan ontspannen en kan toegeven aan de verzorgende, zachte, helende aanraking.

Lomi lomi werkt vanuit de overtuiging dat herinneringen niet alleen worden opgeslagen in de hersenen en geest, maar ook in elke cel van het menselijk lichaam. De massage helpt het lichaam om oude patronen en gedrag los te laten. Lomi Lomi betekent in het Hawaiiaans wrijven, drukken, aanraken en masseren.

In Spanje deelt Pauline Kealohi graag haar Lomi kennis met jou. Je gaat je deze dagen verdiepen in de traditionele Lomi Lomi, Huna, Kahuna Prinipes, Storytelling, Lomi Lomi in het water, Ho'omanamana en nog veel meer waardevolle Lomi informatie.

Cursus inhoud
Inhoud Lomi Lomi retreat Spanje

Lomi Lomi in het water - een unieke ervaring
Traditioneel Lomi werk
Healing Circle
Ho'oponopono (Hawaiiaans vergevingsritueel)
Ho'omanamana (stretching en energiewerk)
Kahuna work
Huna en Kahuna principes
Storytelling
Werken met de Ha Breath
Inner healing work

Voor wie is deze reis?

Lomi is a lifetime experience.
Voor iedereen die schoonheid van de Lomi Lomi wil leren kennen of verder wil ontwikkelen. 
Massage ervaring is niet verplicht - of als uitbreiding op je reeds aanwezige
Lomi Lomi kennis. "Oud" Lomi Lomi cursisten zijn van harte welkom.

Lomi Lomi trainer

Pauline Kealohi opgeleid in zowel NederlandLondenHawaii (Kaua'i) en Amerika begeleidt jou graag tijdens jouw Lomi reis, Pauline kijkt uit naar de ontmoeting.

Mahalo nui loa.

Cursus Lomi Lomi massage Spanje Zonnevlecht Opleidingen

Mooie recensie <3

Aloha Kumu Pauline Kealohi,

Afgelopen week ben ik met je mee geweest op de Lomi retreat Spanje. Wat een waanzinnige en welkome ervaring.

We hebben mooie nieuwe Lomi technieken geleerd. Maar veel belangrijker ik heb zo veel over mezelf geleerd. Dankzij de gezellige groep en jou wijsheid de lokatie was ook zeer goed uitgekozen, mooie vila.

Mijn hoogtepunten waren de mooie lessen over het Hawaiiaanse shamanisme en de body mapping techniek, die verteld welke emotie aan welke pijn verbonden zitten.

Zo veel nieuwe inzichten gekregen. Een volgende keer ga ik zeker weer mee.

Bedankt voor deze leerzame week!

Mahalo!

Vriendelijke groet,
Sarajayne Dchuurmans
www.droomloper.nl

<3

Weer enkele dagen thuis na een mooie en intense Lomi Lomi retraite week samen met ontzettend lieve mensen. 16 mensen , sommige kende elkaar maar de meeste niet, elk aanwezig met hun eigen “zijn” en je krijgt na enkele uren samenzijn een diepe verbinding met elkaar ..De veiligheid aanwezig in de groep dankzij Pauline Trum maakt dat ieder van ons zijn stukje mag /mocht helen wat op dat moment aanwezig was.

Wat heeft het mij gebracht?

Tijdens de week mocht ik kennismaken met de lomi lomi in het water...het eerste stukje heling kon ik ervaren in de veilige handen van mijn 3 begeleiders. En er gebeurde nog meer die week..op de meest onverwachte momenten , vriendschappen voor het leven, delen van elkaars verhaal, prachtige momenten van verbinding in alles wat we deden van koken, dansen, mediteren ...chanten, lachen, huilen, lomi lomi grondwerk.

En wat doet het nu met me? Kan ik hier reeds op antwoorden?

Ik voel, er is wat in beweging binnenin, zoveel dat ik er vaak geen woorden voor heb en het maar over me heen laat komen..met alle emoties en alle kwetsbaarheid.

Ik voel dat ik echt weer moet wennen aan het dagelijkse leven. Ontdek dat ik mezelf weer een stukje verlies nadat ik een weekje mezelf kon en mocht zijn. Het maakt me wiebelig en tegelijkertijd voel ik de kracht in me dat ik ook deze fase wel aankan. Dat het zo hoort te zijn ....Soms is deze kracht groot en ja vaak ook weer niet....moet ik ze echt diep gaan zoeken. Dan hoor je de woorden van Pauline “wees een boom met diepe wortels sta in je kracht en laat jou niet omwaaien.”💛

Lomi lomi is meer dan enkel masseren, het is een prachtige vorm van helen en dichtbij de ander zijn. Het raakt je ziel en ziet jou zoals je bent in alle kwetsbaarheid. Koesterende handen dragen jou en je bent veilig, je mag gezien worden....

Ik neem de schoonheid van dit alles mee in de massagepraktijk en geef graag de vibe door aan mijn cliënten zodat ze de kracht van lomi lomi kunnen ervaren .

Ontzettend 🙏 voor deze week , kijk uit naar de volgende retraite 😉

Mahalo Sonja

<3

Weer thuis...😍 ben nog aan het nagenieten van een geweldige week! Dacht eerst dat is nix voor mij maar ik ben helemaal om, het is al zo mooi om zoveel nieuwe leuke en lieve mensen te ontmoeten! Heb een Lomi Lomi Retreat gedaan met m’n lieve vriendin Nely in een mooie villa bij Calpe. (Spanje)
Veel geleerd over de geschiedenis van de (Hawaïaanse) lomi lomi principes, mooie massagetechnieken geleerd en gedeeld, vanuit je gevoel kunnen masseren is het mooiste wat er is ❤️

Christina Verwijs

<3

ALOHA... ❤ ik ben veilig thuis aangekomen na een unieke 5-daagse reis in de LOMI LOMI massage 🌺 , wat een bijzondere ervaring 🙌 dankzij Pauline Kealohi en medecursisten, MAHALO... ❤ 

Cynthia Pas

Reis en Prijs 5 daagse Lomi Lomi cursus

Prijs Lomi Lomi massage cursus

De kosten voor deze onvergetelijke 5 daagse Lomi Lomi massage cursus- € 895,00 per persoon (vrij van btw).

Betaling € 200,00 aanbetaling (not refundable) binnen 10 dagen na boeking.
Restant uiterlijk 8 weken voor aanvang van vertrek.

Termijnbetaling is mogelijk - neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Inclusief

5 daagse training onder begeleiding van Pauline Kealohi.

Kumu betekent bron of docent.

In 2015 ontving Pauline Kealohi tijdens een Lomi Lomi retreat op het mooie eiland Kauai haar blessing om de traditionele Lomi Lomi als Kumu door te mogen geven aan haar Lomi studenten.

Pauline Kealohi bestudeert al meer dan 16 jaar de Lomi Lomi, de geschiedenis en filosofie van Hawaii. Kealohi is opgeleid vanuit de traditionele Lomi Lomi traditie en de Hawaiiaanse Shamanisme in NederlandLondenHawaii (Kaua'i) en Amerika.  

Reeds vele jaren begeleid zij haar cursisten tijdens de Lomi Lomi training in zowel haar opleidingscentrum in Vlijmen, als op verschillende Lomi Lomi retreats in Spanje, Curacao en Kauai (Hawaii). Kealohi kijkt er naar uit om haar kennis ook met jou te mogen delen.

Kumu's van Pauline Kealohi:
Kumu Mālamalama 
Kumu Gloria Ku'uleialoha Coppola 
Kumu Karen Leialoha Carroll
Kumu Leilani Kalilimoku Kaleiohi
Kumu Tamara Ho'okahi echtgenote van Kahu Abraham Kawaii
Kumu Wayne Kealohi Powell
Carrie Rowell
Kumu Pa'a Lawrence Aki

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen Vlijmen

Deze Lomi Lomi reis is inclusief

Overnachtingen in een luxe villa (2 persoons slaapkamers met eigen badkamer). Inclusief bedlinnen en handdoeken. Gebruik zwembad
Alle maaltijden en snacks tijdens de trainingsdagen zijn lekker gevarieerd, super gezond en ontzettend smaakvol met zoveel mogelijke verse groenten en kruiden van het seizoen. Je eet met elkaar buiten op het terras aan een lange tafel. Alle maaltijden zijn inclusief en worden 'ohana stijl bereid door en met elkaar. Gedurende de dag is er vers fruit en snacks.
Inclusief Lomi Lomi certificaat.

Exclusief

Reis- en annuleringsverzekering (adviseren wij wel om af te sluiten).
Vervoer naar de villa en weer terug naar huis - carpoolen wordt geadviseerd.
Retourvlucht Calpe (Alicante)- Spanje.

Nog wat langer genieten van de Spaanse zon? Maak er een complete vakantie van. Boek voor of na de Lomi reis nog een paar extra hotelovernachtingen of AirBnB in Calpe of Alicante.

Boek je goedkope vlucht via:

www.skyscanner.nl
www.transavia.nl
www.cheaptickets.nl

En .... ga je met ons mee op Lomi avontuur?

Lomi  Lomi reis spanje zonnevlecht opleidingen pauline trum

Kosten 5 daagse cursus Lomi Lomi reis Spanje

Betaling € 200,00 aanbetaling (not refundable) binnen 10 dagen na boeking. Restant uiterlijk 6 weken voor aanvang van vertrek. Termijnbetaling is mogelijk - neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reserveringskosten:

€ 200,00

Cursuskosten:

€ 695,00


Staffelkorting

Als u meerdere modules / cursussen in 1 keer betaalt kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Klik hier voor meer informatie.

Cursusdata