Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

3 daagse cursus Shaman Touch en Shaman Voice

Waiho wale kahiko.
Oude geheimen worden nu onthuld.

Het Sjamanisme vind je terug over de hele wereld, zo ook in Hawaii.

De Hawaiianen hebben een zeer rijk spiritueel, cultureel en psychologisch erfgoed. De oude esoterische wijsheden van de Stille Oceaan wordt Ka Huna genoemd. Een meester van deze esoterische wijsheid is een Kahuna. Een Kahuna is een deskundige op zijn gebied, zo is er bijvoorbeeld een Kahuna Lomi Lomi, Hula, Sjamanisme.

Traditionele Hawaiiaanse Sjamanen zijn als genezer getraind in verschillende gebieden zoals het psychische, de shapeshifter, de releaser van de fysieke en mentale blokkades, als manifesteerder van evenementen,bijvoorbeeld als vredestichter, leraar en als een avonturier. De belangrijkste focuspunten van de Sjamaan tijdens zijn behandelingen zijn zelfvertrouwen, innerlijke autoriteit, de kracht van woorden en geest, verbeeldingskracht, de overtuigingen en het gebruik van de kracht van de geest om zichzelf, anderen en situaties te genezen.

Alle sjamanen zijn genezers, de meeste sjamanen volgen de “weg van de krijger”, terwijl sommige sjamanistische tradities, waaronder de Hawaiiaanse, “de weg van de avonturier” volgen. De Aventurier Sjamaan leert je hoe je je energie kan harmoniseren, zodat je jezelf kan inzetten als bron van genezing voor de andere persoon. De Aventurier Sjamaan werkt voornamelijk met de geest en het lichaam, ze zijn puur in de overdracht van hun kennis.

Cursus inhoud

Als je geïnteresseerd bent in het Sjamanisme en hoe je deze kennis kan uitbreiden en combineren met jouw behandelingen dan is deze cursus voor jou.

Coen Tuerlings (Aventurier Sjamaan) neemt je tijdens deze cursus mee op ontdekkingsreis. Leer hoe je de praktische magie van het Sjamanisme kan gebruiken in jouw dagelijks leven en jouw Lomi Lomi behandelingen.

In deze cursus vergroot je jouw inzicht, kennis en vaardigheden rondom het thema resonantie. Jouw vaardigheden als behandelaar staan centraal. Je bent in staat om het effect van resonantievelden op het fysieke, emotionele en mentale wezen te beïnvloeden. Met het geleerde uit de cursus kan je blokkering(en) in het lichaam ontdekken en herstellen. 

Sjamanistische traditie.

We kijken door de bril van oeroude Sjamanistische tradities om jouw vaardigheden voor het voetlicht te brengen. De invloed van Sjamanistische culturen is duidelijk zichtbaar door het gebruik van de rituele handelingen en de traditionele symboliek.

Wanneer je deze Sjamanistische methode in de vingers hebt, ben je in staat waardevolle verbindingen te leggen tussen het fysieke en het niet-fysieke, tussen hoofd en hart, tussen jou en mij en de wereld van de ziel. Doordat je zelfstandig de kracht van je resonantieveld ervaart, groeit je vertrouwen om het in de praktijk (anders) aan te pakken. Coen daagt je uit om jouw persoonlijke kracht in te zetten, van anderen te leren en dit ook na de cursus voort te zetten.

Deze cursus geeft je een waardevolle verdieping in jouw Lomi Lomi behandelingen, je leert de technieken om voorbij de blokkade(s) te gaan, te luisteren naar wat het lichaam vraagt, soms zelfs roept. Je hebt de mogelijkheden om jouw cliënten therapeutisch te begeleiden in hun geestelijke, mentale en spirituele stukken.

Lomi Lomi Hawaiian Shaman Voice Shaman Touch

Voor wie is deze cursus?

Voor de masseur, massagetherapeut, coach, NLP coach, Hypnotherapeut, therapeut, hulpverlener en verder voor iedereen die zich wil verdiepen in de Shaman Touch and Shaman voice technieken.

Thuisstudie

Tussen de lesdagen in ga je in je praktijk aan de slag met de geleerde technieken.
Gemiddeld thuisstudie per week - 2 uur.

Inschrijfkosten € 25,00 (vrij van btw).
Cursuskosten € 370,00 (vrij van btw).

Wie is Coen Tuerlings?

Coen noemt zichzelf een “Tribal Coach” een expert in krachtvelden en resonantie bewustzijn binnen relaties en groepen. Coen is de oprichter van Soundfulness.com.

Coen is een zuiver invoelende coach. Hij heeft een mooie balans gevonden tussen empatisch kunnen inleven en tegelijkertijd duidelijk kunnen begrenzen. Zijn werkvormen hebben een unieke combinatie van bewuste lichaamsbeleving, indringende resonantie en eerlijke feedback. Daarnaast is hij ook nog een aimabel mens die een prachtig voorbeeld is van hoe je werk en de zorg voor je gezin kunt combineren.

Kosten 3 daagse cursus Cursus Shaman Touch en Shaman Voice

Inclusief certificaat van deelname.

Reserveringskosten:

€ 25,00

Cursuskosten:

€ 370,00 (beroepsopleiding vrijgesteld van btw)


Staffelkorting

Als u meerdere modules / cursussen in 1 keer betaalt kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Klik hier voor meer informatie.

Cursusdata