Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

Privé cursus Afslank massage

Dé massage om plaatselijk af te slanken zonder medische ingrepen.

85 - 92% van alle vrouwen heeft in meer of mindere mate last van cellulite.

Een Afslank massage helpt het lichaam te reinigen van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vocht daarnaast is de Afslank massage is een goed alternatief voor de liposuctie.

Door de stevige, krachtige en diepe massagetechniek wordt de cellulite (sinaasappelhuid) grondig aangepakt waardoor de huid mooier en gladder wordt.

Met deze massagevorm verliest uw cliënt geen gewicht, maar wel de nodige centimeters in omvang.

Wat is Cellulite?

Cellulite is zeker geen verschijnsel waar alleen dikkere vrouwen door belaagd worden en ook geen ‘welvaartsverschijnsel’ bij uitstek. Cellulite ontsiert sinds jaar en dag het lichaam van vrouwen; jong en oud, mollig en slank. Cellulite, oftewel sinaasappelhuid, is een typische vrouwenkwaal. Maar liefst negen op de tien vrouwen krijgen er vroeg of laat mee te maken.

Houd er rekening mee dat cellulite niet van de ene op de andere dag ontstaat; zo gaat het bestrijden er van ook niet over één nacht ijs. normaal cellulite Cellulite is een verstoring van het onderhuidse bindweefsel en wordt met name veroorzaakt door toename van het vrouwelijk hormoon oestrogeen. Vet wordt opgeslagen waardoor vocht en afvalstoffen minder goed worden afgevoerd. Doordat de doorbloeding in het bindweefsel dan stagneert en de vetcellen in de huid toenemen, verhardt het bindweefsel en trekt dit de huid omlaag waardoor ‘kussentjes’ ontstaan. Deze ‘kussentjes’ kunnen leiden tot een vergrote omvang en verslapping van de huid op typisch vrouwelijke lichaamsdelen als billen, heupen en dijen, maar ook buik en bovenarmen.

De Afslankmassage behandeling

Een Afslank massage behandeling duurt (per zone) ongeveer 30 minuten. Resultaten zijn niet direct na één behandeling zichtbaar, gemiddeld zijn er 8 à 10 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. De afslankmassage is een vrij agressieve behandeling om de bloedcirculatie weer op gang te brengen zodat de afvalstoffen, die zich met name in de vetcellen ophopen, worden afgevoerd. De afslankmassage verwijdert ook toxines, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn.

Onderzoek

Uit onderzoek is het volgende gebleken: Op meer dan vijf belangrijke meetpunten was het gemiddelde omvang verlies 12,5 cm. Eén persoon verloor alleen al in haar taille 7,6 cm. De meeste dames merkten dat zij één of twee kledingmaten kleiner hadden zonder noemenswaardige gewichtsvermindering.

Cursus inhoud

De Afslank massagetechnieken voor rug, benen, armen en buik.
Contra indicaties.
Het inzetten van de Afslank massage in uw praktijk.

prive cursus afslankmassage bij Zonnevlecht opleidingen in Vlijmen

Voor wie is de cursus Afslank massage

Deze cursus is geschikt voor zowel de beginnende als de meer ervaren masseur en schoonheidsspecialiste.

Privé Afslank massage 

Tijdens de 2,5 uur durende privé les krijgt u 1 op 1 les van onze massage docent. U oefent de massage technieken op een door uzelf meegenomen massage model.

Locatie privé training

Tilburg

Interesse?

Vul onderstaand inschrijfformulier zo volledig mogelijk voor ons.
Wij nemen contact met u op om de privé cursus samen met u in te plannen in de agenda.

Kosten 1 dag cursus Afslank massage

Inclusief uitgebreid lesmateriaal en certificaat Afslank massage.

Reserveringskosten:

€ 25,00

Cursuskosten:

€ 195,00 (beroepsopleiding vrijgesteld van btw)


Staffelkorting

Als u meerdere modules / cursussen in 1 keer betaalt kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Klik hier voor meer informatie.

Inschrijfformulier

Wegens grote drukte met de inschrijvingen kan het voorkomen dat uw inschrijving niet goed bij ons binnen komt.
Heeft u geen bevestiging van uw inschrijving van ons ontvangen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Inschrijving

Cursus: Afslank massage
Startdatum:
Na het versturen van de inschrijving wordt u automatisch doorgeleid naar de betaalwebsite voor betaling van de reserverings- of cursuskosten. Als u heeft gekozen voor het betalen van de reserveringskosten dan worden deze in mindering gebracht op het cursusgeld.