Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

1 daagse cursus Bamboe massage

Een Bamboe massage zorgt voor een complete ontspanning van zowel lichaam als geest. De combinatie van de bamboe stok, de houten stick en de aanraking van warme masserende handen zorgen ervoor dat spanningen en spierknopen verdwijnen, zodat de rust weer kan terugkeren in het lichaam van uw cliënt.

Een Bamboe massage is een ontspannende massage. Door middel van de bamboe massagestokken worden de zenuwuiteinden in de huid en de spieren geprikkeld. De bloedsomloop komt op gang, wat zorgt voor meer zuurstof en voeding voor de lichaamscellen. Volledige ontspanning en een vermindering van stress en vermoeidheid in het lichaam is het resultaat.

De bamboe massagestokken worden gebruikt als extra hulpmiddel om een volledige lichaamsmassage te  kunnen geven. Naast het masseren met de bamboe massagestokken masseren we ook met onze handen en een massagestick om zo ook de kleine spierknopen beter te bereiken.

De Bamboe massage wordt uitgevoerd op een massagetafel. Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van bamboestokken van verschillende afmetingen, deze worden speciaal voor deze massage gemaakt om er op een unieke manier mee te kunnen werken.

Tijdens de cursus Bamboe massage leert u verschillende Bamboe massage technieken zoals het rollen, strijken en kneden met de Bamboe stokken aangevuld diverse handmassage technieken. 
Dit om een bijzondere en ontspannende massage te geven aan uw cliënten.

De bamboestokken kunnen verwarmt worden op een warmteplaat en gebruikt worden in combinatie met verschillende soorten massageoliën en/of aromatherapie.

Cursus inhoud

Bamboe massage technieken (duur massage ca. 1 uur).
De volledige lichaamsmassage uitgevoerd op een massagetafel.
Wat zijn de contra-indicaties bij een Bamboe massage.
Gebruik van de Bamboe massagestokken.
Het reinigen en onderhouden van de Bamboe massagestokken.

prive cursus bamboe massage zonnevlecht opleidingen vlijmen 

Vooropleiding

Basis massage is noodzakelijk om deel te nemen aan de cursus Bamboe massage.

Privé  cursus Bamboe massage

Tijdens de 2 uur durende privé les krijgt u 1 op 1 les van onze massage docent.
U oefent de massage technieken op een door uzelf meegenomen massage model.

Locatie privé training

Vlijmen of Wijk bij Duurstede.

Interesse?

Vul onderstaand inschrijfformulier zo volledig mogelijk voor ons.
Wij nemen contact met u op om de privé cursus samen met u in te plannen in de agenda.

Kosten 1 dag cursus Privé cursus Bamboe massage

Inclusief uitgebreid lesmateriaal en certificaat Bamboe massage.

Cursuskosten:

€ 195,00


Staffelkorting

Als u meerdere modules / cursussen in 1 keer betaalt kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Klik hier voor meer informatie.

InschrijfformulierWegens grote drukte met de inschrijvingen kan het voorkomen dat uw inschrijving niet goed bij ons binnen komt.
Heeft u geen bevestiging van uw inschrijving van ons ontvangen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Inschrijfformulier

* verplicht veld