Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29
  Naar cursusoverzicht

Shamanic Healing en Ceremonies

Mijn naam is Kumu Pauline Kealohi Trum. Sinds 2001 bestudeer ik het Hawaiiaanse Sjamanisme. In 2016 ben ik in Kauai (Hawaii) beëdigd tot Kumu Lomi Lomi Hawaiian Healer en heb ik mijn Hawaiiaanse naam Kealohi (wat Sparkle and Shine betekent) mogen ontvangen. Ik draag deze naam met trots, en deel mijn kennis en gebruik van het sjamanisme op de juiste wijze, en geef deze met veel eer en respect door aan mijn studenten.

Kumu betekent leermeester, docent en bron. Ik ben vereerd en dankbaar dat ik jullie bron mag zijn.

Kumu's van Pauline Kealohi:
Kumu Mālamalama 
Kumu Gloria Ku'uleialoha Coppola 
Kumu Karen Leialoha Carroll
Kumu Leilani Kalilimoku Kaleiohi
Kumu Tamara Ho'okahi echtgenote van Kahu Abraham Kawaii
Kumu Wayne Kealohi Powell
Carrie Rowell
Kumu Pa'a Lawrence Aki

Via de ceremonies en rituelen vanuit het Hawaiiaanse sjamanisme is het mogelijk dat de ontvanger oude patronen, overtuigingen, beperkingen en negatieve gedachten, die zijn opgeslagen op celniveau, volledig los kan laten. Vaak wordt er gedacht dat overtuigingen en negatieve gedachten en gevoelens worden opgeslagen in ons brein, dit is echter niet helemaal waar. Deze negatieve invloeden op ons lichaam worden opgeslagen in de cellen van ons lichaam, als celherinnering.

De Hawaiianen kijken naar mensen, dieren en elementen uit de natuur in termen van energie stromingen. Het geloof van de Hawaiianen is dat een idee of overtuiging de energiestroom in het lichaam kan blokkeren. 

Wanneer mentale, geestelijke en spirituele harmonie ontbreekt geef je ziekte een kans om zich te ontwikkelen en in je lichaam te nestelen. Door naar deze blokkades te gaan, deze een kans te geven om zich uit te spreken kan heling ontstaan.

Ademwerk (Ha Breath) is een belangrijk onderdeel van het sjamanisme. De verdeling van de ademhaling, door het lichaam is de essentie van de Schepper, Universele energie, Bron of welke naam je er ook aan wilt geven. Het is een oude Hawaiiaanse methode om de energiestroom te verhogen en te verbeteren.

Als Hawaiian Shamanic Healer begeleid ik jou graag tijdens onderstaande ceremonies:

Womb Healing en Cacao ceremonie
Volle maan en Cacao ceremonie
Trauma Relase & Breathwork 
Training Hawaiian Shamanic Healer
Healing circle en vision board

Pauline Kealohi
E Komo Mai (wees welkom)

Ik begeleid je graag in jouw tijdens jouw innerlijke reis, en kijk uit naar onze ontmoeting.

Lomi Lomi Zonnevlecht Opleidingen Vlijmen Pauline Trum