Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

Volle Maan en Cacao ceremonie

Deze ceremonie is voor vrouwen die zichzelf op een dieper niveau willen ontmoeten.
Voor v​r​ouwen die zich willen ontdoen van de sluiers waarin ze verstrikt zijn geraakt.
Voor vrouwen die hun schaduwzijde liefdevol in de ogen willen kijken.
Voor vrouwen die er klaar voor zijn om opnieuw geboren te worden.
Een volle maan ceremonie is het moment voor de start van een nieuw begin.
De Volle Maan Ceremonie staat in het teken van loslaten, vernieuwing en wedergeboorte.

Wij vrouwen zijn de hoeders van Moeder Aarde.

Een volle maan ceremonie vraagt om vrouwelijk leiderschap, zachte kracht en verbinding met datgene wat gezien mag worden, zodat we mogen transformeren om te ontwaken in ons hernieuwde lichaam.

Tijdens de volle maan neem ik je via een Choco Bliss Cacao Ceremonie mee op reis om emotionele ballast, angsten en onzekerheden los te laten, om via een Rebirthing en Healing Ceremonie, je nieuwe ik te omarmen.

Bij deze ceremonie is er plaats voor 10 vrouwen, begeleid door Pauline Trum (Trauma Coach) en Vera van Aalst, ga je een innerlijke reis maken.

Cursus inhoud

Cocao ceremonie, Volle Maan Ceremonie (iedere Volle Maan ceremonie heeft een ander thema), Breathwork (dit is een van de veiligste en meest directe manieren om ons lichaam, geest, emoties en spiritualiteit te verkennen), tijdens de Volle Maan ceremonie zijn er twee ceremonie begeleiders aanwezig om je te begeleiden tijdens jouw reis.

Investering Volle Maan Ceremonie € 111,-

Inclusief:
Cacao
Lesmateriaal
Heerlijke kruidenthee
Gezonde hapjes

In Munay
Pauline Trum en Vera van Aalst - Ceremonie Begeleiders.

Contra indicaties cacao

De enige contra-indicaties voor de cacao ceremonie is een hoge bloeddruk en hartproblemen en het gebruik van SSRI-medicatie (bijvoorbeeld antidepressiva en slaapmedicatie). Als je zwanger bent, zou het in principe geen kwaad kunnen, maar doe het dan alleen na overleg met de begeleider van de ceremonie.

Voor wie is deze cursus?

De Volle Maan Ceremonie is voor alle vrouwen, jong en oud.

Investering Volle Maan en Cacao ceremonie

€ 111,-

Wie is Pauline Trum 

Net als vele anderen ben ook ik op reis naar de kern van mezelf. Hoe meer ik over mezelf leer, des te dieper en krachtiger mijn werk wordt. De reis blijft voortduren en ik geniet van het proces. Mijn eigen reis en ontwikkeling geeft mij de mogelijkheid om mijn studenten te bekrachtigen, te inspireren om te transformeren en het maximale uit zichzelf te halen. Mijn kracht is om een veilige, ondersteunende, ontspannen en fijne leeromgeving te creëren waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. In deze omgeving is het voor mijn studenten mogelijk hun kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. Ik ben iedere keer bijzonder dankbaar dat ik aanwezig mag zijn bij deze zelf-ontdekking.

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen Volle Maan Ceremonie

Wie is Vera van Aalst?

Tijdens mijn studie Neurowetenschappen heb ik mijn passie gevonden voor de hersenen en het (onder)bewustzijn van de mens. Naast mijn wetenschappelijke studie ben ik mezelf steeds meer gaan verdiepen in astrologie. Welke invloed heeft de maan op ons welzijn, onze gedachten, gedragingen? Op welke wijze leven wij ons leven in het teken van ons geboorteteken. Allemaal vragen die ik mezelf ging afvragen waardoor mijn interesse alleen nog maar sterker werd. Tijdens de Volle Maan ceremonie begeleid ik je graag samen met Pauline om dieper naar je kern te mogen gaan. Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten.

Vera van Aalst Zonnevlecht Opleidingen Volle Maan Ceremonie

KTNO Registratienummer: n.v.t.
Thuisstudie uren: 0
Docent contacturen: 4
Lesuren: 4

 

Kosten 1 dag cursus Volle Maan en Cacao ceremonie

Reserveringskosten:

€ 0,00

Cursuskosten:

€ 111,00 (beroepsopleiding vrijgesteld van btw)

Cursusdata