Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

2 daagse cursus Aromatherapie en Aromamassage

Aromatherapie heeft een holistische werkwijze, dit betekent dat het van invloed is op zowel het lichaam, de geest, onze gedachten en emoties. Tijdens de cursus gaan we dieper in op de werking van geuren en wat een speciale geur of aroma voor je kan betekenen.

Welke aroma wordt gebruikt bij hoofdpijn klachten, rugklachten, bij zwangeren, buikpijn klachten (bij kinderen), van welke aroma's worden we blij of krijgen we energie.

Maar ook - wanneer gebruiken we een aroma niet. Naast het leren kennen, herkennen en inzetten van de juiste aroma recepten in uw praktijk, bij diverse massage technieken, leert u tijdens deze cursus ook een heerlijk ontspannende aroma massage.

Cursus inhoud

Volledige aroma massage/lichaamsmassage
Wat is aromatherapie
Contra indicaties bij het gebruik van aroma's
Uitleg verschillende soorten aroma's
Voelen en ruiken etherische olie
Voelen en ruiken basisolie
Werking van de etherische olie
Welke etherische olie gebruik je bij welke klacht
Toepassing en dosering
Samenstellen aroma recepten
Ontspannende aroma lichaamsmassage
Inzetten van aromatherapie tijdens je massage behandelingen

Cursus aromamassage en aromatherapie bij Zonnevlecht OpleidingenAroma massage en Aroma therapie bij Zonnevlecht Opleidingen Aromatherapie

Voor wie is de cursus

Voor iedereen die kennis wil maken met de werking van aromatherapie en de aroma massage.

Inschrijfkosten € 25,00 (vrij van btw).
Cursuskosten € 225,00 (vrij van btw).

Lestijden van 10.00 tot 16.00 uur.

Docent

Yvonne Brekelmans is haar loopbaan begonnen in de marketing en communicatie.

Na de geboorte van haar kinderen is ze de HBO-opleiding Lichaamsgerichte Kinder- en Jeugdtherapie gaan volgen. Deze opleiding heeft haar een gedegen ondergrond gegeven in verschillende (kinder)massagetechnieken.

Uitgeleerd is ze nog lang niet want nieuwe cursussen en trainingen staan jaarlijks op het programma. "Ik vind dit een prachtig vak omdat ik mijn hoofd, mijn handen, mijn gevoel en mijn hart erin heb zitten".

Naast het werk in haar eigen praktijk ErZijn en haar werkzaamheden in het Inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten in Tilburg, draagt ze met veel plezier haar kennis en ervaring van het massagevak over bij Zonnevlecht Opleidingen.

Yvonne Brekelmans Zonnevlecht Opleidingen

Kosten 2 daagse cursus Aromatherapie en -massage

Inclusief duidelijk en overzichtelijk lesmateriaal.

Reserveringskosten:

€ 25,00

Cursuskosten:

€ 225,00 (beroepsopleiding vrijgesteld van btw)

Termijnbetaling

De mogelijkheid bestaat om het cursusgeld in 2 termijnen van € 135,00 te betalen. Heeft u interesse in de termijnbetaling dan kunt u dat aangeven bij uw inschrijving.


Staffelkorting

Als u meerdere modules / cursussen in 1 keer betaalt kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Klik hier voor meer informatie.

Cursusdata