Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

7 daagse cursus Klassieke massage niveau 1 

Van harte gefeliciteerd je hebt de eerste stap gezet in het vak van masseur.

Gedurende 7 weken leiden wij je op tot basis masseur. Van daaruit ligt de weg voor je open en is het mogelijk om alle verdere verdiepingscursussen/trainingen te volgen en zo te groeien in het vak.

Wat mag je van ons verwachten?

Bij Zonnevlecht Opleidingen krijg je de aandacht, begeleiding, cursus en opleiding die je verdient. Al onze cursussen en opleidingen worden verzorgt door ervaren vakspecialisten. Zonnevlecht Opleidingen heeft een eigen trainings- en ontwikkel afdeling waar wij met een team werken aan de kwaliteit van onze cursussen en waar wij ook nieuwe massage cursussen ontwikkelen. Zonnevlecht Opleidingen staat voor kwaliteit.

Wij onderscheiden ons door de persoonlijke aandacht die wij onze cursisten geven, het grote cursusaanbod en de kwaliteit en kennis van onze docenten.

Wat mogen wij van jou verwachten tijdens de cursus Klassieke massage?

De cursus Klassieke massage met anatomie een intensieve cursus, waar je de nodige tijd en energie in moet stoppen om het tot een succes te brengen. Gemiddeld 6 uur per week oefenen/thuisstudie voor de theorie en de praktijk is noodzakelijk. Daarbij hoort ook het opzoeken van informatie op internet, verbanden leggen door het bestuderen van plaatjes en het vinden van aanvullende informatie in anatomie boeken. Met andere woorden motivatie, betrokkenheid, gedrag, sociale vaardigheden en bereid zijn om kennis te vergaren en te groeien als masseur zijn belangrijke speerpunten tijdens de cursus.

Na het behalen van je certificaat Klassieke massage niveau 1 kan je van start gaan als ontspanningsmasseur in je eigen praktijk.

Cursus inhoud

Geschiedenis van de klassieke massage
Anatomische spierenkennis
Massage technieken:
Effleurages
Petrissages
Fricties
Tapotages
Ontspannende lichaamsmassage
Activerende lichaamsmassage
Contra-indicaties

De cursus Klassieke Massage niveau 1 is een MBO-4 cursus. Voldoende inzet en motivatie maken dat de kans vergroot wordt, om de cursus met goed gevolgd af te ronden en er in de praktijk iets mee te gaan doen. Zoals met iedere cursus of opleiding, kost het tijd en energie om de cursus succesvol af te ronden. Niets gaan vanzelf, ook het volgen van een cursus niet. Maar, leren bied je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en nieuwe wegen in te slaan en zo je leven te verrijken.

Leren is en ontdekkingstocht die je jezelf gunt. Haal eruit wat erin zit, dat is ons advies. Maak gebruik van de docent(en), de faciliteiten en de jarenlange ervaring van Zonnevlecht Opleidingen als opleidingsinstituut.

Examen

De cursus Klassieke massage niveau 1 wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Bij een voldoende voor beide onderdelen ontvangt de cursist het certificaat Klassieke massage niveau 1.

Klassieke massage niveau 1 Zonnevlecht Opleidingen

 

 Vooropleiding

Minimaal MBO4 werk- en denkniveau.

Inschrijfkosten € 25,00 (vrij van btw).
Cursuskosten € 525,00 (vrij van btw).

Studiebelasting

Gemiddeld 6 tot 10 uur thuis studie per week (anatomie en praktijk).

Accreditatie 

BATC
VBAG
NVST

De cursus Klassieke massage niveau 2 is geaccrediteerd door KTNO.
Registratienummer KTNO K10792
EC 4
Studiebelasting 122 uur

Geaccrediteerd KNTO klassieke massage niveau 2 zonnevlecht opleidingen vlijmen

Docent

Rob is 16 jaar geleden de (sport)massagewereld binnen gewandeld. De kennis en ervaring als IC-SEH –en ambulanceverpleegkundige, gecombineerd met de kennis en kunde als massagetherapeut, maakten hem tot de “mensen-mens”, die hij nu is.

“Ik neem het leven serieus, maar niet té serieus".

"Humor speelt een belangrijke rol in mijn leven en een mooie lach, vind ik een traktatie”.

De 14-jaar ervaring als docent sportmassage, neemt hij mee, als docent bij Zonnevlecht Opleidingen, waar hij ook u hoopt te besmetten, met het wonderlijke massagevirus.

Rob van den Endert Zonnevlecht Opleidingen

Kosten 7 daagse cursus Klassieke massage niveau 1

Reserveringskosten:

€ 25,00

Cursuskosten:

€ 525,00 (beroepsopleiding vrijgesteld van btw)

Termijnbetaling

De mogelijkheid bestaat om het cursusgeld in 2 termijnen van € 295,00 e voldoen. Heeft u interesse in de termijnbetaling dan kunt u dat aangeven bij uw inschrijving.


Staffelkorting

Als u meerdere modules / cursussen in 1 keer betaalt kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Klik hier voor meer informatie.

Cursusdata

Aanmelden?

Vul het inschrijfformulier zo volledig mogelijk voor ons in.
Na ontvangst zenden wij zo snel mogelijk de bevestigingsbrief
en factuur per e-mail toe.

Wij wensen u een leerzame cursus toe bij Zonnevlecht Opleidingen.

Cursusdagen

Cursustijden van 10.00 tot 16.00

Datums:

  • donderdag 05 november 2020
  • donderdag 12 november 2020
  • donderdag 19 november 2020
  • donderdag 26 november 2020
  • donderdag 10 december 2020
  • donderdag 17 december 2020
  • donderdag 14 januari 2021