Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

Thuiscursus Chakra voetmassage

De chakra voetmassage is een Holistische massage waarin de verbindingen tussen de verschillende lichaamsniveaus (mentaal, sociaal, fysiek, emotioneel, spiritueel e.d.) hersteld worden via een massage van de voeten.

Het woord chakra komt uit het Sanskriet (ook wel Oudindisch genoemd) en betekent wiel of schijf. Een chakra wordt vaak beschreven als een energiebol of draaiende schijf die door het lichaam straalt, maar een chakra is veel meer dan dat! Een energiebol of schijf kunnen de meeste mensen niet zien, maar de chakra’s zijn wel degelijk logisch en "aards" te benaderen.

De werking van elk chakra is specifiek en een belangrijk onderdeel van het hele systeem. Een chakra kan geblokkeerd of verstoord raken door bijvoorbeeld een slechte ervaring of een trauma. Dit vertaalt zich als onbalans of fysieke en/of geestelijke pijn.

Een chakra kan te open of te gesloten raken. Een verstoring in een bepaalde chakra heeft altijd consequenties voor het hele chakrasysteem – en dus ook voor je welzijn -, omdat alle chakra’s met elkaar in verbinding staan.

In deze cursus worden de chakra’s helder en praktisch benaderd en uitgelegd. Ze worden gekoppeld aan de zones op de voeten, en gekoppeld aan het leven van alle dag. Hierdoor worden chakra’s heel begrijpelijk en daardoor toepasbaar in ons dagelijks leven.

Je leert tijdens de thuiscursus chakra voetmassage om iedere chakra apart te behandelen, maar ook om de massage als een volledige chakra voetmassage te kunnen geven.

Cursus inhoud

Werking van de 7 hoofdchakra’s
De volledige Chakra voetmassage
Contra indicaties

Inclusief
Werkboek (PDF) Chakra voetmassage.
Certificaat van deelname thuiscursus.

Wat kan je na de cursus
Als je cursus chakra voetmassage hebt afgerond heb je een gedegen theoretische kennis van de werking van de chakra’s. Je bent in staat om cliënten, vrienden en kennissen een ontspannen chakra voetmassage te geven wat zorgt voor meer balans en rust in lichaam en geest.

Klik HIER om de thuiscursus te bestellen via Zonnevlecht Online.
Direct toegang via de online community van Zonnevlecht Opleidingen.

chakra voetmassage zonnevlecht opleidingen

Voor wie is deze cursus

Massage ervaring is niet noodzakelijk om deel te nemen aan de cursus chakra voetmassage.

Kosten thuiscursus

Kosten e-cursus € 39,00 (vrij van btw).

Klik HIER om de thuiscursus te bestellen via Zonnevlecht Online.
Direct toegang via de online community.

Zonnevlecht Opleidingen Pauline Trum

Kosten 1 dag cursus Thuiscursus Chakra voetmassage

Inclusief uitgebreid lesmateriaal.

Reserveringskosten:

€ 0,00

Cursuskosten:

€ 39,00 (beroepsopleiding vrijgesteld van btw)