Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

1 daagse cursus Afslankmassage

Dé massage om plaatselijk af te slanken zonder medische ingrepen.

85 - 92% van alle vrouwen heeft in meer of mindere mate last van cellulite.

Een Afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vocht daarnaast is de Afslankmassage is een goed alternatief voor de liposuctie.

Door de stevige, krachtige en diepe massagetechniek wordt de cellulite (sinaasappelhuid) grondig aangepakt waardoor de huid mooier en gladder wordt.

Met deze massagevorm verliest uw cliënt geen gewicht, maar wel de nodige centimeters in omvang.

Wat is Cellulite?

Cellulite is zeker geen verschijnsel waar alleen dikkere vrouwen door belaagd worden en ook geen ‘welvaartsverschijnsel’ bij uitstek. Cellulite ontsiert sinds jaar en dag het lichaam van vrouwen; jong en oud, mollig en slank. Cellulite, oftewel sinaasappelhuid, is een typische vrouwenkwaal. Maar liefst negen op de tien vrouwen krijgen er vroeg of laat mee te maken.

Houd er rekening mee dat cellulite niet van de ene op de andere dag ontstaat; zo gaat het bestrijden er van ook niet over één nacht ijs. normaal cellulite Cellulite is een verstoring van het onderhuidse bindweefsel en wordt met name veroorzaakt door toename van het vrouwelijk hormoon oestrogeen. Vet wordt opgeslagen waardoor vocht en afvalstoffen minder goed worden afgevoerd. Doordat de doorbloeding in het bindweefsel dan stagneert en de vetcellen in de huid toenemen, verhardt het bindweefsel en trekt dit de huid omlaag waardoor ‘kussentjes’ ontstaan. Deze ‘kussentjes’ kunnen leiden tot een vergrote omvang en verslapping van de huid op typisch vrouwelijke lichaamsdelen als billen, heupen en dijen, maar ook buik en bovenarmen.

De Afslankmassage behandeling

Een Afslankmassage behandeling duurt (per zone) ongeveer 30 minuten. Resultaten zijn niet direct na één behandeling zichtbaar, gemiddeld zijn er 8 à 10 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. De afslankmassage is een vrij agressieve behandeling om de bloedcirculatie weer op gang te brengen zodat de afvalstoffen, die zich met name in de vetcellen ophopen, worden afgevoerd. De afslankmassage verwijdert ook toxines, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn.

Onderzoek

Uit onderzoek is het volgende gebleken: Op meer dan vijf belangrijke meetpunten was het gemiddelde omvang verlies 12,5 cm.
Eén persoon verloor alleen al in haar taille 7,6 cm. De meeste dames merkten dat zij één of twee kledingmaten kleiner hadden zonder noemenswaardige gewichtsvermindering.

Cursus inhoud

De Afslankmassage technieken voor rug, benen, armen en buik.
Contra indicaties.
Het inzetten van de Afslankmassage in uw praktijk.

Cursus Afslankmassage bij Zonnevlecht Opleidingen in Vlijmen

 

Voor wie is de cursus Afslankmassage

Deze cursus is geschikt voor zowel de beginnende als de meer ervaren masseur en schoonheidsspecialiste.

Inschrijfkosten € 25,00 (Inschrijfkosten worden in mindering gebracht op cursusgeld).
Cursuskosten € 100,00 (vrij van btw).

Kosten 1 dag cursus Afslankmassage

Inclusief uitgebreid lesmateriaal en certificaat Afslankmassage.

Inschrijfkosten:

€ 25,00

Cursuskosten:

€ 75,00


Staffelkorting

Als u meerdere modules / cursussen in 1 keer betaalt kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Klik hier voor meer informatie.

Cursusdata

Aanmelden?

Vul het inschrijfformulier zo volledig mogelijk voor ons in.
Na ontvangst zenden wij zo snel mogelijk de bevestigingsbrief
en factuur per e-mail toe.

Wij wensen u een leerzame cursus toe bij Zonnevlecht Opleidingen.

Cursusdagen

Cursustijden van 10.00 tot 16.00

Datums:

  • zaterdag 23 maart 2019