Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

1 daagse workshop werken met Bloesem Therapie

Bloesem remedies is een groeiende geneeswijze.

Bloesem remedies werken op geestelijk en emotioneel niveau. Oorspronkelijk ontdekte Dr. E. Bach dit systeem en heeft verder door ontwikkeld tot een wereldwijde methode om moeilijkheden en ziekten op te lossen. Ziekten en problemen geven ons aan dat we van ons innerlijke en/of geestelijke pad zijn geraakt. Dat we niet meer luisteren naar onze innerlijke stem en de natuur.

Bloesem remedies helpen ons om de juiste weg weer terug te vinden door het bevorderen van de positieve kwaliteiten. Bij het gebruiken van bloesem remedies komt iemand meer in contact met zijn of haar eigen gevoel, zodat de persoon meer zelf inzicht krijgt hoe hij of zij de verstoorde emotie(s) weer in balans kan brengen.

Leeft men bijvoorbeeld onder een voortdurende angst dan zal dit de levenskracht en vitaliteit van de persoon aantasten. Wanneer met het deel moed weer eigen heeft gemaakt met ondersteuning van een bloesem remedie, ontstaat er evenwicht zodat de spanning en/of ziekte zijn greep kan loslaten en het lichaam zelf op een natuurlijke wijze aan het herstel kan beginnen.

Ook voor (massage) therapeuten bieden de bloesem remedies een schitterend scala van mogelijkheden om preventief aan de klacht of ziekte te werken, doordat je als therapeut / behandelaar toegang krijgt tot voor vele ontoegankelijke gebieden van de geest.

In het begin kan het moeilijk zijn om de juiste remedie te kiezen en het systeem wat bij ons past. Sommige therapeuten werken het complete scala aan remedies en kunnen zodoende vele aspecten van de geest in balans brengen. Bij deze therapeuten zie je vaak ook een brede groep aan cliënten, die een breed spectrum aan klachten hebben. Waar je in iedere geval mee moet beginnen is de praktische informatie over de verschillende kwaliteiten van de remedies te bestuderen, om zodoende duidelijk aan te kunnen geven welke remedie voor jou en jouw praktijk het meest geschikt is om mee te werken.

Daarnaast is het zelf gebruiken van de remedies door de therapeut heel waardevol, om zo zelf te ervaren wat de impact van de remedie is op een klacht of ziektebeeld.

Tijdens de cursus werken met Bloesem Therapie laten wij je kennis maken met een groot aantal remedies, worden er door de docent veel praktijkervaringen gedeeld en ga je (met hulp van de docent) een eigen remedie maken.

Cursus inhoud

Wat zijn bloesem remedies.
Uitleg verschillende bloesem remedies.
Toepassingsmogelijkheden.
Uitleg over de 38 Bach bloesem remedies en de 7 emotionele hoofdgroepen.
Contra indicaties bij het gebruik van bloesem remedies.
Voorbeeld casussen.
Hoe stel je een remedie samen.
Dosering en het gebruik van de remedies.
Maak je eigen bloesem remedie tijdens de cursus.

Werken met bach bloesem remedies Zonnevlecht Opleidingen Vlijmen

Deze workshop is voor iedereen die meer wil weten, en gaan werken, met bloesem therapie, in het dagelijks leven of in je (massage)praktijk.

Inclusief uitgebreid lesmateriaal, certificaat en een eigen bloesem remedie.

Inschrijfkosten € 25,00 (vrij van btw).
Cursuskosten € 50,00 (vrij van btw).

Kosten 1 dag cursus Werken met Bloesem Therapie

Inclusief uitgebreid lesmateriaal, certificaat en een flesje bloesem therapie voor eigen gebruik.

Reserveringskosten:

€ 25,00

Cursuskosten:

€ 50,00 (beroepsopleiding vrijgesteld van btw)


Staffelkorting

Als u meerdere modules / cursussen in 1 keer betaalt kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Klik hier voor meer informatie.

Cursusdata

Aanmelden?

Vul het inschrijfformulier zo volledig mogelijk voor ons in.
Na ontvangst zenden wij zo snel mogelijk de bevestigingsbrief
en factuur per e-mail toe.

Wij wensen u een leerzame cursus toe bij Zonnevlecht Opleidingen.

Cursusdagen

Cursustijden van 10.00 tot 16.00

Datums:

  • dinsdag 21 april 2020