Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29
5 daagse Lomi Lomi cursus Calpe Spanje 

Ga ook mee met dit onvergetelijke Lomi avontuur?

In 2019 is het mogelijk om uit 2 Lomi reis weken te kiezen.

Week 1 van 9 t/m 13 september 2019
Week 2 van 16 t/m 20 september 2019

In Spanje ontdekte Pauline Kealohi een bijzondere Villa speciaal voor haar Lomi Lomi cursisten. Hier kom je terecht in een warm bad met een Lomi Lomi Kumu met 15 jaar Lomi ervaring en een mooi gezelschap van Lomi liefhebbers.

De villa is gelegen op 900 meter van de Middellandse zee en 1500 meter van de prachtige zandstranden van het Spaanse plaatsje Calpe. Op nog geen 5 minuten rijden van Calpe vind je de mooiste stranden van Costa Blanca. Vanaf de schitterende villa heb je een geweldig uitzicht op de beroemde rots El Penon de Ifach en de Middenlandse zee. Een heerlijke plek voor een Lomi Lomi massage cursus en om tot rust te komen in een geweldig gezelschap.

Lomi Lomi retreat Calpe - Spanje

Lomi lomi is een traditionele Hawaiiaanse massage. Deze massage is een combinatie van massage"technieken", Pule (gebed), Ha Breath (ademhaling) en Hula (dans), en wordt gebruikt om energie te herstellen en het lichaam te kalmeren.

Deze massage wordt ook wel “liefdevolle handen massage” genoemd. De massage werkt zacht en diep in op de spieren via vloeiende bewegingen, waardoor de ontvanger kan ontspannen en kan toegeven aan de verzorgende, zachte, helende aanraking.

Lomi lomi werkt vanuit de overtuiging dat herinneringen niet alleen worden opgeslagen in de hersenen en geest, maar ook in elke cel van het menselijk lichaam. De massage helpt het lichaam om oude patronen en gedrag los te laten. Lomi Lomi betekent in het Hawaiiaans wrijven, drukken, aanraken en masseren.

Traditioneel wordt een Lomi Lomi-massage uitgevoerd op een massage mat of futon. Tijdens de traditionele Lomi Lomi massage masseert de Lomi masseur het gehele lichaam met een warm geurende olie en worden de ledematen gestrekt en geroteerd terwijl de masseur een gebed neuriet of humt. De combinatie van deze “technieken” zorgen ervoor dat de energie in het lichaam van de ontvanger weer gaat stromen, spanningen en stress verdwijnen en nieuwe levensenergie stroomt weer terug het lichaam in. Tijdens deze Hawaiiaanse massage wordt de ontvanger meegenomen op de golven van de oceaan die hem/haar steeds verder meeneemt in een diepe ontspanning.

In Spanje deelt Pauline Kealohi graag haar Lomi kennis met jou. Je gaat je deze dagen verdiepen in de (eerste) traditionele Lomi Lomi massage zoals hierboven beschreven. Je leert om een volledige Lomi Lomi massage te geven die je zowel op de grond als op een massagetafel kunt geven.

Deze traditionele Lomi Lomi massage in Spanje bestaat uit:

Lomi Lomi massage technieken (on the floor Lomi Lomi)
Ho’omanamana (Lomi yoga stretches)
Losmaken Pilikia (energieblokkades)
Ho’oponopono

Groot voordeel van deze Lomi Lomi massage is:
Overal toepasbaar, thuis, praktijk, strand, tuin, op locatie.
Geen (dure) massagetafel nodig (wel mogelijk op een massagetafel).
Laagdrempelig omdat een de massage voor een groot deel ook uitgevoerd kan worden over de kleding. 
Voor jouw cliënten een mooie kennismaking met Lomi Lomi en de Kahuna principles.

Voor wie is deze Lomi reis?

Voor iedereen die schoonheid van de Lomi Lomi wil leren kennen of verder wil ontwikkelen, massage ervaring is niet vereist om deel te kunnen nemen.
 
Lomi Lomi kennis. "Oud" Lomi Lomi cursisten zijn van harte welkom, je leert tijdens deze Lomi reis een volledige nieuwe Lomi Lomi massage.

Deze Lomi Lomi on the Floor is uniek, mijn kennis over deze vorm van Lomi wordt alleen gedeeld tijdens de Lomi Lomi reis in Spanje.

Lomi is a lifetime experience <3

Lomi Lomi Kumu 

Pauline Kealohi is opgeleid in NederlandLondenHawaii (Kaua'i) en Amerika.
In Kaua'i ontving zij de blessing tot Kumu. Kumu betekent docent/bron. Met heel veel liefde voor de mooie Lomi Lomi en de tradities van Hawaii deelt zij haar kennis met haar studenten.

Lomi teachers/Kumu van Pauline Kealohi:

Kumu Mālamalama 
Kumu Gloria Ku'uleialoha Coppola 
Kumu Karen Leialoha Carroll
Kumu Leilani Kalilimoku Kaleiohi
Kumu Tamara Ho'okahi echtgenote van Kahu Abraham Kawaii
Carrie Rowell
Kumu Wayne Kealohi Powell

Lomi Lomi massage cursus Spanje Zonnevlecht Opleidingen