Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Van start gaan als masseur of massage therapeut

Wanneer je de keuze maakt om een carrière als masseur of massage therapeut te beginnen komt meteen de gedachten in je hoofd hoe fijn het zal zijn om mensen te helpen zich beter te voelen.
Pauline Trum, 09-07-2015

Help een cliënt met een stoma!

“Een van mijn cliënten komt regelmatig langs voor een ontspannende lichaamsmassage en kampt met gezondheidsklachten, waardoor ze sinds kort genoodzaakt is tijdelijk een stoma op de buik te dragen. Daar werd ik pas geleden voor het eerst mee geconfronteerd. Hoewel ik met wat kunst- en vliegwerk het gebied rond de stoma zoveel mogelijk heb kunnen vermijden, was ik er wel door overrompeld en wist ik er niet echt goed mee om te gaan. Ik merkte dat ik het moeilijk vond om mijn massage en haar lichaamshouding hierop aan te passen. Aangezien zij mijn praktijk regelmatig bezoekt, vraag ik me dan ook af hoe ik hier voortaan het beste mee om kan gaan. Kan het panel mij hierin adviseren?”
Pauline Trum, 09-07-2015
pagina 10 van 14 (van 40 posts)