Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Wie ga jij hypnotiseren?

De wereld heeft meer geweldige hypnotherapeuten nodig. Dat zijn goed opgeleide hypnotherapeuten die hun cliënten kunnen helpen, en laten begrijpen, dat alle kennis en kracht al aanwezig is. Met de juiste kennis om klachten van cliënten te verlichten. De kennis om echt te luisteren, en deze informatie te gebruiken om de juiste behandeling in te zetten, zodat de cliënt al in de eerste sessie verandering ervaart.
Pauline Trum, 12-01-2020

Lomi Lomi principes

Wanneer je ervoor kiest om Lomi Lomi toe te gaan passen in je leven, en je praktijk, ben je er klaar voor om de Lomi Lomi principes toe te passen voor jezelf en anderen. Deze unieke vorm van kunst is jarenlang verborgen gehouden door de Hawaiiaanse families ('ohana).
Pauline Trum, 28-06-2019

Lomi Lomi Hot Stone (Pohaku Wela Lomi Lomi)

De eeuwenoude kunst van de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage gecombineerd met de verwarmde basalt lavastenen, en een rijke warme olie, zorgt voor een diepe staat van lichamelijke, geestelijke en emotionele ontspanning.
Pauline Trum, 18-10-2018
pagina 2 van 14 (van 40 posts)