Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Kan ik nu niet meer masseren?

“Sinds enkele maanden heb ik veel last van mijn handen. Vorige week heb ik van doctoren het medische advies gekregen om mijn handen zoveel mogelijk te ontlasten en bepaalde massages (tijdelijk) te staken. Ik kan nog wel oppervlakkig masseren, maar de intensieve grepen moet ik achterwege laten. En dat terwijl mijn klanten gewend zijn aan een intensieve behandeling. Hoe verkoop ik dit aan mijn klanten?”
Pauline Trum, 10-03-2017

Wat is een Lomi Lomi Tempelmassage

De stijl van Kahuna Abraham Kawai’i heet Tempelstijl omdat iedere Lomi sessie wordt gezien als een heilige, ceremoniële genezing. Weer ander geschriften beweren dat met de Tempelmassage het heilige huis (je lichaam) wordt bedoeld.
Pauline Trum, 04-02-2016

Vakantiesluiting, kan dat?

Lezersvraag Massage Magazine: Het aankomende jaar wil ik me niet alleen richten op de bloei van mijn bedrijf en mijn cliënten, maar ook op mezelf. Na jarenlang hard gewerkt te hebben wil ik mezelf eens de nodige ontspanning gunnen. Dat is best lastig, zeker omdat vakantie voor mij ook betekent dat ik gedurende die periode geen inkomen heb, en dat ik al mijn afspraken zo goed mogelijk rondom die periode dien te plannen. Tot nu toe heb ik nooit langere vakanties opgenomen dan anderhalve week, maar dit jaar wens ik vier weken op reis te gaan. Hoe kan ik dit het beste aanpakken zonder daarbij te veel inkomen of cliënten te verliezen?
Pauline Trum, 14-01-2016
pagina 5 van 14 (van 40 posts)