Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Wat jouw masseur wil weten.

Ieder mens is anders, dus iedere massage is anders. Alhoewel veel ervaren masseurs erg goed zijn in het ontdekken van het lichaam, de spieren en de lichamelijke klachten, is de kwaliteit van de massage ook sterk afhankelijk van het gesprek voorafgaand aan de massage. Het is belangrijk om je masseur of massage therapeut op de hoogte te brengen van wat er aan de hand is met jou en jouw lichaam.
Pauline Trum, 15-12-2015

Psoas en Massage

Voor veel therapeuten is de m. psoas een wat mysterieuze spier, diep in de buikholte verscholen, waardoor de spier onbereikbaar lijkt. De psoas is ook de diepst liggende spier van het menselijk lichaam, maar is goed te behandelen als je weet hoe je deze spier kunt vinden.
Pauline Trum, 06-10-2015

Alles wat je aandacht geeft groeit.

Tijdens het speuren op internet kwam ik heel veel massagepraktijken tegen die aangeven met aandacht te masseren. Maar wat is nu precies aandacht, wat wordt daar mee bedoeld?
Pauline Trum, 20-08-2015
pagina 7 van 14 (van 40 posts)