Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Massage is symptoombestrijding.

Ik denk alleen dat je een massage therapie behandeling niet zo zwart-wit kan zien. De hulpvraag van de cliënt kan betrekking hebben op een klacht met een onderlinge oorzaak. Medische klachten zoals bijvoorbeeld reumatische artritis kunnen wij niet oplossen, wij kunnen de cliënt niet beter maken. Wat wel met een massage behandeling bewerkstelligd kan worden is het draagbaar maken van de pijnklachten, dit in samenwerking met de cliënt.
Pauline Trum, 09-07-2015

Wat is Bindweefsel Massage?

Een bindweefsel massage wordt toegepast, het woord zegt het al, op de bindweefsellaag van het lichaam. Deze laag bevindt zicht tussen de spieren en de huid. Door de werking op het bindweefsel en de reflexzones op de rug valt deze massage onder de reflexzone massage.
Pauline Trum, 09-07-2015
pagina 8 van 14 (van 40 posts)