Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Zwangerschap een contra indicatie?

Een zwangerschapsmassage is een hands-on massage die tijdens of na de zwangerschap gegeven kan worden. Voor deze massage zijn er speciale zwangerschapsmassagetafel, maar veel opleiders, zo ook bij Zonnevlecht Opleidingen, kiezen er voor om deze massage aan te leren terwijl de zwangere cliënt in zij-lig op de massagetafel ligt, goed ondersteund door kussens. Zeker in een later stadium van de zwangerschap wordt deze ligging als het meest prettig ervaren.
Pauline Trum, 09-07-2015

Grenzen stellen

Grenzen stellen is best lastig. Grenzen stellen is nee zeggen en kiezen voor jezelf. Om je grenzen aan te kunnen geven is het van belang om helder te krijgen wat jouw grenzen zijn. Wat is belangrijk voor JOU? Zorg voor overzicht en inzicht.
Pauline Trum, 09-07-2015
pagina 9 van 14 (van 40 posts)