Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

6 daagse masterclass Body Tune Up Kinesiotherapie

Wayne Kealohi Powell (uit Kauai – Hawaii) komt zijn kennis van Body Tune up 1 en 2 graag exclusief delen met de cursisten en studenten van Zonnevlecht Opleidingen in Vlijmen.

De Body Tune-Up technieken geven je de juiste tools in handen om op een effectieve en gezonde manier het lichaam van jouw cliënt te resetten en gezond te houden.

De Body Tune-Up technieken zijn een afgeleide van de toegepaste  Kinesiologie technieken en Touch For Health technieken. Door gebruik te maken van een combinatie van deze technieken heb je iets fantastisch en unieks in handen om het lichaam te resetten en meer helderheid en rust te brengen voor zowel het lichaam, de geest en de ziel.

Body Tune Up Zonnevlecht Opleidingen

Cursus inhoud
Body Tune Up -1 – stress en gifstoffen management.

Balanceer en versterk 3 belangrijke meridianen en hun spier-systemen:

Nieren
Dikke darm
Bloedsomloop

Het in evenwicht brengen van de darmkleppen, maag en diafragma voor een goede regulatie van de afvalstoffen.

Na deze 3 dagen ben je in staat om onderstaande klachten te verlichten of te verhelpen:

Schouder pijn
Plotselinge lage rugpijn
Hoofdpijn
Zure oprispingen
Overmatig gas en opgeblazen gevoel
Stemmingswisselingen
Agehele malaise
Chronische depressie
Weinig energie
Donkere kringen onder de ogen (indicator van afvalstoffen)
Overmatige woede
Gebrek aan tolerantie
Diarree
Constipatie
Huidaandoeningen
Jeukende huiduitslag
Kou in het lichaam

Met behulp van toegepaste Kinesiologie kunnen we bepalen welke balancering van het lichaam vereist is om de spijsvertering van voedsel te verbeteren en de eliminatie van een afvalstoffen te bevorderen, een positief gevoel en houding te herstellen, en voldoende energie voor het leven te bevorderen.........

Ook is het belangrijk een verandering in je eetgewoonte aan te brengen om weer gezonde darmen te krijgen, en een lekkende darm (leaky gut) of spastische darm te voorkomen. Ook hier wordt aandacht aan besteed tijdens de eerste drie dagen van de cursus. Na deze dagen ontvangen alle cursisten een uniek maaltijd plan om te delen met je cliënten.

Body Tune Up - 2

Wayne kijkt er naar uit om de "Press in Place and Breathe" - techniek met jullie te delen, die hij leerde van een meester Body Tune Up Specialist in Los Angeles. Deze methode zorgt ervoor dat de structuur van het lichaam op een zachte manier wordt uitgelijnd terwijl de cliënt diep en gelijk ademt. De uitlijning van de houding van ons lichaam heeft grote invloed op onze mentale helderheid en algehele energieniveau. Er is niets vervelender dan zeurende pijn van een misplaatste wervel of rib, of een bonzende hoofdpijn die wordt veroorzaakt door een schedel die te strak of te open is.

Wanneer onze ruggenwervels en andere belangrijke structurele botten zachtjes worden herplaatst, geeft dit ons meer energie, focus en vitaliteit. Deze techniek is veilig uit te voeren, omdat er geen botten bij betrokken zijn. Het is allemaal gedaan met zachte uitlijntechnieken, die worden begeleid en gevalideerd via spiertesten. Nadat de passieve uitlijning is voltooid en de structuur nu uitgelijnd, raden wij u ten zeerste aan om het lymfesysteem grondig te reinigen met een helende, therapeutische massage. Deze dubbele behandeling heeft een diepgaande invloed op de algehele gezondheid van het lichaam en bevrijdt het van wat er niet langer thuishoort.

Wanneer we meer stress hebben dan we aankunnen, zullen de meeste van ons moeite hebben met het in evenwicht houden van de mentale en emotionele stressbalans. Het immuunsysteem zal overbelast worden, en verschillende symptomen van ongemak zullen optreden in het lichaam.

De giftige stoffen in het lichaam kunnen in de loop van de tijd het bloed vergiftigen, en een eindeloze lijst van terugkerende symptomen veroorzaken zoals:

Verminderde energie (ondanks het gebruik van cafeïne)
Woede aanvallen
Chronische depressie
Zeurende pijnen
Lage rugpijn
Terugkerende hoofdpijnen
Allergische reacties
Misselijkheid
Koortsblaasjes die niet weggaan
Acne
Huiduitslag en andere symptomen die maar niet weggaan.

Bij deze klachten wordt het aangeraden om het lichaam te behandelen met de Body Tune Up technieken.

Voor wie is de cursus

Ervaren Masseur en Massage Therapeut.

Docent

Wayne Kealohi Powell is de oprichter en hoofdinstructeur van Hawaiian Shamanic Bodywork, gevestigd in Kauai (Hawaii). Kealohi is een Holistic Health Educator, Motivational Speaker, Minister, Author, Kumu Lomi en Touch For Health Instructor en een songwriter.

Wayne Kealohi Powell Zonnevlecht Opleidingen

Voertaal cursus: Engels

Investering 6 daagse cursus Body Tune up 1 en 2

€ 895,00 vrij van btw, inclusief certificaat.
Inschrijfkosten € 125,00 te voldoen binnen 2 weken na inschrijving.

Lestijden van 10.00 tot 16.00 uur, uitloop tot 16.30 uur.

 

Kosten 6 daagse cursus Body Tune Up Kinesiotherapie

Inclusief certificaat. Aanbetaling € 125,00 binnen 2 weken na aanbetaling.

Reserveringskosten:

€ 125,00

Cursuskosten:

€ 770,00 (beroepsopleiding vrijgesteld van btw)


Staffelkorting

Als u meerdere modules / cursussen in 1 keer betaalt kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Klik hier voor meer informatie.

Cursusdata