Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29
HBO opleiding Kindermassage Therapeut (2 jaar) - nog 5 vrije plaatsen.

Massage staat niet stil. Zodra je start met het leren van massage technieken zal je ervaren dat je steeds dieper en dieper wilt gaan. Je honger naar verdieping en technieken wordt steeds groter. Massage is een van de meest subtiele kunsten in lichaamswerk. Het is niet alleen een kwestie van kennis, het is zeker ook de kennis van liefdevolle aanraking.

Als je liefde en mededogen voelt voor de ander, geen waarde oordeel hebt, als je jouw cliënt niet behandeld als alleen een lichaam om te behandelen maar als een compleet mens, pas dan zal je als Massage Therapeut de helpende hand kunnen bieden in de “genezing” van lichaam en geest. De therapeut speelt hier een essentiële rol in.

Massage is nodig in onze wereld. Aanraking is een van de eerste levensbehoeften.
Zoals een moeder haar kind liefdevol verzorgt, aanraakt en masseert, zo zullen de Massage Therapeuten hun cliënten dienen te behandelen. Met zorg en aandacht.

Helaas verdwijnt deze aanraking steeds meer uit de wereld. We zijn vaak vergeten dat een aanraking juist zacht en liefdevol moet zijn. Aanraking is een vergeten taal aan het worden. We zijn bijna onhandig in onze aanrakingen, omdat het woord aanraking beschadigd is, het heeft een andere kleur gekregen.

Tijdens het masseren denk je niet aan andere zaken, want dat zijn afleidingen.
Je hele ziel is aanwezig in het NU. De aanraking komt vanuit je ziel, het ontspant de diepste lagen van het lichaam.

Naast het ontspannende aspect van een massage kan een massage (en coaching) ook bijzonder goed worden ingezet bij allerlei uiteenlopende psychische klachten zoals concentratieproblemen, bedplassen, teruggetrokken kinderen, stil gedrag, druk gedrag, agressief gedrag. Vooral deze klachten zijn goed te behandelen met een kindermassage en coachende technieken.

Tijdens de opleiding Kindermassage Therapeut leiden wij je op tot professional op het gebied van het begeleiden en sturen van kinderen en de ouders/verzorgers van het kind. Naast het werkzaam zijn in je eigen praktijk kan je ook benaderd worden door scholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven als vakspecialist.

Na het behalen van het diploma ligt de wereld als Kindermassage Therapeut voor je open en ben je in staat om je kennis en ervaring in te gaan zetten als behandelaar. Een mooie toekomst ligt voor je open!

Masseer met heel je hart <3

Een mooie toekomst ligt voor je open bij Zonnevlecht Opleidingen in Vlijmen!

Ben jij klaar voor een nieuwe carrière?

Een praktijk floreert het beste als je je richt op de volgende elementen:

kwaliteit
betrokkenheid
ambitie
oog voor je doel
het behoud van je positieve energie
vakkennis
reflecterend vermogen
coachende vaardigheden
zorg voor een warme en vriendelijke persoonlijkheid

Wij helpen je graag je dromen te bereiken!

Aanmelden opleiding Kindermassage Therapeut

Stuur een email naar info@zonnevlechtopleidingen.nl met daarin de volgende gegevens:

naam
adres
postcode / woonplaats
mobiel telefoonnummer
mobiel telefoonnummer
e-mail
Hoogst genoten reguliere opleiding
O.v.v. aanmelding opleiding Kindermassage Therapeut

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hartelijke groet,
Pauline Trum
Zonnevlecht Opleidingen

HBO opleiding kindermassage therapeut