Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29
zonnevlecht opleidingen zwangerschapstherapeut opleiding
HBO opleiding Massage Therapeut (3 jaar)
Start nieuwe opleiding 7 juli 2020 - nog 3 plaatsen.

Van droom naar werkelijkheid.

Tijdens gesprekken met studenten blijkt vaak dat we vaak dezelfde achtergrond hebben.

Werkzaam in het bedrijfsleven, een gevoel hebben van “is dit het nou, wil ik dit tot aan mijn pensioen blijven doen?”, waarop het antwoord vaak nee is. Op zoek gaan naar een ander doel in het leven en dan per toeval (?) uitkomen bij een massage cursus op opleiding.

Na de eerste cursus “besmet” raken met het massagevirus en vervolgens niet meer kunnen stoppen. Heerlijk is het om te zien dat ogen gaan stralen als er over het massage vak wordt gesproken.

Als Massage Therapeut heb je de mogelijkheid om levens te veranderen en indirect je eigen leven te veranderen of om meer inzichten te krijgen in je leven. De meeste masseurs zijn het erover eens dat de mogelijkheid om pijn en stress te verminderen, ontspanning en welzijn te bevorderen bij je cliënten erg waardevol is. Als masseur maak je de keuze waar je wilt werken, hoe lang en hoe vaak. Je hebt zo veel mogelijkheden en kan echt kiezen wat bij jou past. Het hebben van zo veel keuzes is een groot voorrecht.

Het vak Massage Therapeut vraagt om volledige betrokkenheid voor je cliënt zowel lichamelijk als geestelijk. Het geven van een helende massage kost niet alleen fysieke kracht maar zeker ook mentale kracht. Wanneer je jezelf volledig richt op je cliënt groei je zelf ook als persoon.

Ik ervaar het altijd als een voorrecht als een cliënt mijn praktijk bezoekt en door mij behandeld wil worden.

Veel masseurs geven aan dat door het groeien van de (massage)kennis en de kennis van het menselijk lichaam, ook de praktijk groeit en het persoonlijk bewustzijn. Een carrière als masseur of massage therapeut veranderd je hele zijn, dus ja – een massage verandert je in je totaliteit.

Klaar voor een nieuwe carrière?

Onderzoek de mogelijkheden. Wat wil je? Een eigen praktijk, werken bij een sauna? Wat is je doelgroep? Wat wil je uitstralen? Het ontwikkelen van een massage carrière kan variëren van een paar maanden tot een paar jaar.

Je praktijk bloeit het beste als je je richt op de volgende elementen:

kwaliteit
betrokkenheid
ambitie
oog voor je doel
behoud je positieve energie
vakkennis
reflecterend vermogen
coachende vaardigheden
zorg voor een warme en vriendelijke persoonlijkheid.

Met een geaccrediteerd diploma HBO Massage Therapeut (en een diploma MBK) is het mogelijk dat uw behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraars.

Zonnevlecht Opleidingen is dé opleider die aan deze eisen voldoet.

Ik help je graag jouw dromen te bereiken.

Stuur een e-mail naar info@zonnevlechtopleidingen.nl en ik stuur je graag het leerplan toe.

Pauline Trum
Zonnevlecht Opleidingen
Delen van kennis is onze passie <3 

Zonnevlecht Opleidingen dream job opleiding massage therapeut