Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29
Opleiding tot Masseur - maak van je droom werkelijkheid

De opleiding tot Masseur van Zonnevlecht Opleidingen is een complete opleiding. Na het behalen van het diploma weet je zeker dat je over alle benodigde vakkennis en tools beschikt om de juiste start te maken in het vak.

Sleutelwoorden van de masseur zijn:

kennis
kwaliteit
professionele ondersteuning van je cliënt

De opleiding wordt verzorgd door ervaren en gekwalificeerde docenten die hun kennis en passie voor het vak graag met je delen.

Tijdens de opleiding tot Masseur van Zonnevlecht Opleidingen leren onze studenten de klassieke massage kwalitatief en technisch goed uit te voeren. Onze lessen bevatten, naast de massage technieken, ook de onderdelen anatomie, spieren-leer met Latijnse benamingen, fysiologie en pathologie, contra-indicaties (wanneer mag er niet gemasseerd mag worden) en het afnemen van een goed anamnese gesprek.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze studenten ook de benodigde informatie krijgen voor het starten van een eigen praktijk. Tijdens de lesdag “start je eigen praktijk” wordt hier uitgebreid bij stilgestaan.

Onze complete opleiding tot Masseur bevat alle ingrediënten om succesvol van start te kunnen gaan als masseur in je eigen praktijk, sauna, sportvereniging of wellness instituut. Na het behalen van het diploma is het mogelijk om door te stromen naar de opleiding Massage Therapeut, of jezelf verder te verdiepen in het vak door het volgen van verschillende bij- en nascholingen die bij Zonnevlecht worden aangeboden.

Opleiding tot Masseur bij Zonnevlecht Opleidingen