Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29
Hypnose en Hypnotherapie

Met hypnose therapie neem je je cliënt mee naar dat deel van het brein waar veranderingen plaats kunnen vinden, het onderbewustzijn.

Het onderbewustzijn is geweldig om mee te werken, het kent namelijk geen ja-maar. Het onderbewustzijn kent een ja en een nee, en een volmondig ja als het in de gaten heeft dat wat we willen veranderen, aanpakken, het beste voor ons is. Zo kunnen we loskomen van angst, pijn, verdriet en de emotie die vastgeplakt zit aan een trauma.

Dus de ja-maren die je vaak krijgt tijdens praat-therapie, zal je in hypnose niet krijgen omdat je niet werkt met het bewuste brein, wat nogal gemakkelijk ja-maar zegt, maar met het onbewuste brein.

De opleiding Hypnotherapeut heb ik zo geschreven dat alles wat ik heb gemist in mijn opleiding, in lengte én inhoud, heb aangevuld en toegevoegd in deze opleiding.

Ook heb ik goed geluisterd naar collega hypnotherapeuten, wat zij graag geleerd hadden tijdens hun hypnose opleiding.

Al deze kennis, en essentiële, informatie heeft ervoor gezorgd dat ik een complete opleiding aanbied, zodat jij, op een professionele wijze, vol zelfvertrouwen, van start kunt gaan als hypnotherapeut.

Ik ben er dan ook van overtuigd dat als je mijn opleiding volgt je de meest volle tool-box hebt als startende hypnotherapeut.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik mijn praktijkervaring met jullie deel. Het is belangrijk om praktijkinformatie en praktijkvoorbeelden te krijgen, daar leer je van.

Ook vind ik het belangrijk dat je tijdens, maar zeker ook ná de opleiding, persoonlijke begeleiding van mij krijgt. Daarom is het mogelijk om ook na de opleiding met mij in contact te komen om je vragen te stellen.

Ik heb in jouw schoenen gestaan, en weet, uit ervaring, dat er veel vragen kunnen komen tijdens en na de opleiding én bij het voorbereiden van een sessie. Dan is het fijn om te weten dat ik er ben om je vragen aan te stellen. Een vraagbaak geeft rust en vertrouwen.

Ik ondersteun je graag in jouw ontwikkeling tot hypnotherapeut, vier graag met je mee als je mooie sessies hebt gegeven en geniet van deze geluksmomenten.

Door te kiezen voor deze opleiding ga je jezelf nog beter leren kennen en ontdekken. Tijdens de opleiding ga je zelf ook in hypnose zodat je ook zelf ervaart wat hypnose met jou doet, en hoe je het voor jouw cliënten kunt gaan inzetten. Op deze manier krijg je steeds meer ervaring, kennis en zelfvertrouwen met het geven van hypnose sessies.

Heb je vragen, of wil je overleggen of deze opleiding aansluit bij jouw vraag, neem dan contact met mij op.

Stuur een e-mail naar info@zonnevlechtopleidingen.nl met je vragen of het verzoek om een bel-afspraak in te plannen.

Ik hoop van harte dat ik al mijn kennis en passie voor het hypnose vak met jou mag gaan delen. Want ik weet zeker dat we nog meer, goed opgeleide, hypnotherapeuten nodig hebben. Zeker gezien de drukte in mijn praktijk. Ik kan het niet alleen, ik heb jouw professionele hulp daarbij nodig.

Ik kijk er naar uit om je te mogen begroeten bij mijn opleiding tot Hypnotherapeut bij Zonnevlecht Opleidingen.

Pauline Trum
Opleider
Hypnotherapeut
Coach en Motivator