Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29
Ervaringen studenten

Ervaringen Studenten Zonnevlecht Opleidingen

Met een studie of opleiding van Zonnevlecht Opleidingen geef je je persoonlijke en professionele ontwikkeling een nieuwe impuls. Op deze pagina lees je een aantal ervaringen van studenten die de opleiding Hypnotherapeut hebben gevolgd. Hiermee krijg je alvast een indruk wat studeren bij Zonnevlecht Opleidingen voor jou kan betekenen.

Yvanka van Eeken Zonnevlecht Opleidingen

Wat een mooie opleiding tot hypnotherapeut!
Bijna een jaar buffelen, veel praktijk, genoeg theorie en er wordt dan ook wel zelfstudie/eigen initiatief tot oefenen in de praktijk verwacht tijdens de opleiding.

De begeleiding is professioneel en persoonlijk. Heel fijn.

Als paardencoach voor mij een verdieping om mensen nog beter te kunnen begeleiden. En meteen weer een mooi stuk persoonlijke ontwikkeling.

Zonnevlecht opleidingen dank jullie wel!

Yvanka van Eeken
www.paardencoachyvanka.nl

Conny Vissers Zonnevlecht Opleidingen

Wat een jaar en wat een dag.

Vandaag mocht ik mijn diploma hypnose therapeut in ontvangst nemen. Na een jaar van leren, oefenen, nog meer leren, mijn neus stoten, vallen en weer opstaan, mag ik me nu met trots een hypnotherapeut/hypnocoach noemen.
Pauline dank je wel voor je lessen en geduld. Wat heb ik veel van je mogen leren.

Samen met de andere hebben we het vandaag tot een mooi einde mogen brengen.

Wat een prachtige opleiding heb je neergezet. Een die zeker van waarde is in Nederland.

Jij mag heel trots zijn op jouw opleiding.
Wat jij hebt neergezet doet niemand je na.
Je bent een kanjer.

En voor iedereen die overweegt een hypnose opleiding te gaan volgen zou ik zeggen. Doen!

Conny Vissers
www.praktijkconnyvissers.nl

Inge Nieuwlaat Zonnevlecht Opleidingen

Zojuist mijn diploma hypnotherapeut/coach behaald. Hij staat te pronken op de kast. Als ik er naar kijk denk ik aan terug aan een jaar met jezelf tegenkomen.... aan je eigen referentiekader werken.

Pauline deelt haar kennis met passie, met liefde en veel enthousiasme. Een opleiding met veelzijdige hoofdstukken. Bv EMDR, EFT, innerlijk kind, regressie etc.

Een pittige opleiding waarbij je eerst ook aan jezelf werkt zodat je klaar bent om de ander te helpen, te dragen, luisterend oor te zijn in zijn/haar bewustwordingsproces.

Dank je Pauline voor het afgelopen jaar. Je bent een topper met een hart van goud.

Liefs Inge
www.praktijkdeweel.nl

Katinka Molenschot Zonnevlecht Opleidingen

Hallo, ik ben Katinka Molenschot.

Al 6 jaar heb ik een succesvolle en drukke praktijk in preventieve gezondheidszorg Checkpoint4u.

Ik werk veel fysiek en merkte dat bij veel van mijn cliënten het mentale stuk een belemmering is om fysiek te herstellen

Daarom heb ik besloten om In 2019 bij Zonnevlecht de HBO opleiding hypnotherapeut te gaan volgen.

Wat een mooie reis is dit geweest, en wat heb ik veel geleerd. Pauline is een bevlogen en gedreven docent. Ze heeft het vermogen om het beste in jezelf naar boven te halen, en ja soms “schuurt” dit.

Maar je wordt zo wel op scherp gezet. Het doel is natuurlijk sublieme therapeuten opleiden.

Daar is Pauline een kei in. Door het enthousiasme in les geven, en de goede afwisseling tussen praktijk en theorie vliegen de dagen voorbij. Elke lesdag is een feestje.

En aan het eind van het les jaar kan ik volmondig zeggen: “ ik ben en voel me een professionele hypnotherapeut” . Met dank aan en een diepe buiging voor Pauline.

www.checkpoint4u.nl

Yoska Merkx Zonnevlecht Opleidingen opleiding Hypnotherapeut

2 jaar geleden kwam ik in aanraking met EFT. Een behandeling met deze bijzondere techniek zorgden ervoor dat ik me heel anders ging voelen. Nieuwsgierigheid naar hoe dit werken met je blauwdruk en met je onderbewustzijn werkt bracht me naar hypnose.

Bij het zoeken naar informatie over hypnose kom je al snel bij een opleidingsinstituut met een behoorlijke ‘schreeuwerd aan het roer :). Dit riep enige weerstand op en ik ging verder zoeken.

Via een vriendin kwam ik bij Zonnevlecht terecht wat meteen beter voelde. Ik schreef me in voor de basiscursus hypnose welke gegeven werd door de directrice zelf, Pauline.

Haar jarenlange ervaring met hypnose wilde ze delen en deed dat met passie! Voor mij de reden om de jaaropleiding voor hypnotherapeut te gaan volgen. En wat heb ik veel geleerd! Op een hele warme en ontspannen wijze geeft Pauline door wat zij weet van hypnose en therapie.

Nu, een jaar verder en het diploma op zak durf ik te zeggen dat ik alle tools op zak heb om vol vertrouwen de naam ‘hypnotherapeut’ te dragen.

Dank daarvoor Zonnevlecht opleidingen en met name Pauline!
Graag blijf ik terug komen voor intervisies en verdiepingen van het vak!

Met vriendelijke groet, Yoska

Erica van Leeuwen studenten Hypnotherapeut Zonnevlecht OpleidingenOpleiding Hypnotherapeut Zonnevlecht Opleidingen

Zelf heb ik in 2016 aan den lijve ondervonden wat de kracht van hypnotherapie is. Ik heb na een aantal sessies geen last meer van fibromyalgie en dat leek mij daarvoor volstrekt onmogelijk. Grappig genoeg ging ik voor hele andere klachten naar de hypnotherapeut, maar de heling heeft evengoed plaatsgevonden. Dus wat het voor enorm krachtig effect kon hebben wist ik al.

En toen ik de basiscursus Hypnose bij Zonnevlecht Opleidingen (waar ik wel vaker een workshop volg) voorbij zag komen was ik wel nieuwsgierig, zou ik dat dan zelf kunnen leren? Het antwoord bleek JA.

En hoewel het aanvankelijk niet mijn bedoeling was geweest was na dit begin mijn interesse zover aangewakkerd dat ik besloot om ook de vervolgopleiding Hypnotherapeut te volgen. Een pittig proces maar het is het allemaal waard! Zo ontzettend veel geleerd in de opleiding. Het kunnen werken met deze techniek vind ik magisch en heeft mijn leven voor altijd verandert.

Nooit gedacht, even getwijfeld, toch gedaan, geweldige beslissing!

Erica van Leeuwen
www.praktijk-ontspanje.nl


Annette van Kemmeren opleiding hypnotheraeut

Ik heb met hypnose (regressie) kennis gemaakt omdat ik inzicht in bepaalde patronen die ik in mijn leven heb wilde begrijpen. Dat inzicht heeft zoveel voor mij betekend dat ik dacht: die opleiding wil ik gaan  doen. Zo mooi om anderen te kunnen en mogen helpen. Zo ben ik bij Pauline terechtgekomen. Het is een cadeau voor jezelf. Je krijgt inzichten, je werkt aan jezelf, je komt er rijker uit. Pauline geeft met verve en  passie les.

Het is helemaal haar ding, en dat voel je aan alles, daarom is het ook zo leuk om de lessen van Pauline te volgen. Veel praktijk oefenen en de theorie vond ik voor een opleiding op HBO niveau zeer acceptabel.

Persoonlijk heb ik ontzettend veel aan deze opleiding gehad. Zowel voor mijzelf, als voor degenen die ik nu mag gaan helpen.

Dank je wel Pauline.

Hartelijk groet,
Wieke Vermeulen

Bettiny van Gaal Hypnotherapeut Zonnevlecht Opleidingen

Nu ruim twee weken geleden heb ik mijn diploma van de Opleiding Hypnotherapie behaald. Wat heb ik veel geleerd het afgelopen jaar. Ik wil jullie meenemen in hoe ik er toe gekomen ben om deze opleiding te gaan volgen.

Ongeveer zes jaar geleden heb ik zelf hypnotherapie gehad. Dit heeft mij goed geholpen om dingen te verwerken die voorheen een negatieve rol speelden in mijn leven. Ik was verrast door de veelzijdige mogelijkheden van hypnotherapie. Het heeft mij veel inzichten gegeven en daar profiteer ik nog elke dag van. Toen al dacht ik dat het fantastisch zou zijn om dit ook te kunnen en daarmee andere mensen te helpen om inzichten te krijgen en het leven daarmee gemakkelijker te maken.

Er gingen enkele jaren voorbij, en op een keer kwam op Facebook een post van Zonnevlecht Opleidingen voorbij, en ik nam een kijkje op de website. Toen ik even later nogmaals Zonnevlecht Opleidingen in beeld kreeg, ben ik er serieus naar gaan kijken en dacht: nu is het moment! Ik heb mij opgegeven voor de Basiscursus Hypnose. Het volgen van deze cursus gaf mij de bevestiging dat ik mij hierin verder wilde gaan verdiepen.

Ik heb mij daarna meteen opgegeven voor de Opleiding Hypnotherapie. Het was een intensief jaar waarin ik veel geleerd heb over de mogelijkheden die hypnotherapie biedt, en met mooie herinneringen aan de samenwerking in de fijne groep van medestudenten. Ook heb ik meer inzichten in mijzelf gekregen, waardoor ik met nog meer overtuiging dit vak kan uitoefenen. Ik ben trots op mijzelf dat ik dit bereikt heb, en het geeft mij voldoening om mensen door middel van hypnotherapie te helpen om problemen of trauma’s te verwerken. En voor mijzelf voelt dit als een verrijking van mijn leven.

Pauline Trum is een kundige en betrokken docente, waar ik veel van heb geleerd. Met haar duidelijke en heldere uitleg, soms doorspekt met humor, heeft zij mij gestimuleerd en het vertrouwen gegeven in mijn kunnen. Ik ben haar daar zeer dankbaar voor.

Ik wil de Opleiding Hypnotherapie van Zonnevlecht Opleidingen van harte aanbevelen. Het is door de brede opzet een goede voorbereiding voor het opstarten van een eigen praktijk voor hypnotherapie. Daarnaast is deze opleiding ook leerzaam en een verrijking voor jezelf.

Bettiny van Gaal
Hypnotherapie praktijk Le Papillon

Peggy Gybels Hypotherapeut Zonnevlecht Opleidingen

Ik was als kindercoach al een tijdje bezig met de gedachte om mijn toolbox verder uit te breiden. Mijn oog was al eens op hypnose gevallen, toen ik via een vriendin op de website van zonnevlecht terecht en daar de basiscursus hypnose zag. Een mooie manier om te ontdekken of hypnose bij mij paste. De cursus werd gegeven door Pauline, zelf een enthousiaste hypnotherapeut en dat kon je merken in de lessen. Ze neemt je vol enthousiasme mee, legt goed uit en laat duidelijk zien en voelen wat hypnose is en wat je er allemaal mee kan. Ik was meteen enthousiast en heb daarna de opleiding tot hypnotherapeut bij Zonnevlecht gevolgd. Ik heb er geen moment spijt van. Een goede en gedegen opleiding, met voldoende theorie en uitleg, fijne demonstraties en genoeg tijd om te oefenen en dus ook zelf te ervaren wat er allemaal mogelijk is met hypnose. Het mooie van deze methodiek vond ik dat ik merkte dat ik al heel wat in mijn toolbox heb en dat ik al deze dingen ook kan toepassen in een hypnose sessie. Een waardevolle aanvulling en verrijking voor mezelf als coach en een mooie verdieping voor mezelf als mens.

Dank je wel Pauline voor je enthousiasme, het gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ik vond het afgelopen jaar een echt cadeautje, door jou en ook door mijn fijne medestudenten!

Peggy Gybels

Diana Beijer Hypnotherapeut Zonnevlecht Opleidingen

Inmiddels bijna 10 jaar heb ik mijn eigen massagepraktijk waarbij ik mijn cliënten help te ontspannen en eventuele lichamelijke klachten te verlichten. Al een tijdje liep ik met de gedachte hier meer bij te willen doen. Op Facebook kwam een bericht van Zonnevlecht Opleidingen voorbij over de opleiding Hypnotherapeut, na het lezen hiervan was mijn aandacht getrokken.

Ik heb me opgegeven voor de Basiscursus en direct daarna voor de opleiding.

Het was een jaar met werken aan mezelf, regelmatig mezelf tegenkomen, inzicht krijgen in de dingen die ik doe/deed. Ontmoetingen met mensen die me dierbaar zijn geworden.

Een opleiding die pittig is, maar ook zo enorm mooi. Vol passie en enthousiasme gegeven door Pauline. Ze neemt je mee en daagt je uit. Laat je zien wat je kan! En wat er allemaal mogelijk is met hypnose. Pauline heeft me overtuigd dat we nodig zijn om nog zoveel mensen te mogen helpen door middel van dit bijzondere vak.

Een kleine 3 weken geleden heb ik mijn diploma hypnotherapeut gehaald. Wat ben ik trots op mezelf!

Pauline hartstikke bedankt voor dit mooie jaar.

Liefs Diana

Tineke Meijer Hypnotherapeut Zonnevlecht Opleidingen

Hypnose heeft mijn vader heel veel jaren geleden van het roken afgeholpen. Daarmee was mijn interesse gewekt in het fenomeen hypnose. Toen ik zelf zover was om de sigaretten voorgoed aan de kant te leggen heb ik dat ook met hypnose gedaan en toen ik vervolgens in oktober 2018 mijn praktijk opende heb ik gezegd dat ook hypnose een onderdeel in mijn praktijk zou gaan worden. Uiteindelijk heeft dat nog bijna een jaar geduurd.

Een jaar waarin ik verschillende opleidingen via internet voorbij heb zien komen maar Zonnevlecht bood een driedaagse basiskennis hypnose aan. Dat vond ik wel heel interessant want dan kon ik ervaren of het inderdaad wel bij mij zou passen. Wat waren dat 3 geweldige dagen, mijn besluit stond al vrij snel vast, hier wil ik mee verder en heb me toen voor de opleiding Hypnotherapeut ingeschreven.

Ik vond het heerlijk, af en toe best zwaar, maar wat een mooie verrijking van de kennis die ik al had. Wat je allemaal kunt met Hypnotherapie en hoe verwarrend ons eigen brein ons soms maakt. Kortom ik was helemaal in mijn element. Alleen toen kwam Corona om de hoek kijken….

We mochten niet meer naar school en de lessen vielen stil. Maar daar was Pauline, onze juf, een mens met grote passie voor het vak van hypnotherapeut en het overbrengen van lesstof, een mens die niet voor één gat te vangen is, een mens met een creatieve geest, zij kwam met een hele mooie, uiteraard creatieve oplossing. We gaan verder via ZOOM, in ieder geval voor de theorie en om toch ook met elkaar in contact te blijven. Zo konden we dingen die we tegenkwamen met oefenen toch bespreken en de leerstof doornemen. We hebben zelfs nog een Kahoot gedaan in die periode. Aan de ene kant vond ik het waardeloos dat we niet naar school konden maar aan de andere kant had dit toch ook wel weer wat.

Toen we groen licht kregen en weer naar school mochten was het weer een feest om iedereen in levenden lijve te zien. Doordat we de theorie eigenlijk allemaal via ZOOM hadden doorgenomen, hebben we deze lessen voornamelijk praktische dingen geoefend op en besproken met elkaar. We konden nu ook weer bij elkaar komen, dus ook dat oefenen werd weer opgepakt.

In september hebben we examen gedaan en mogen ons nu allemaal officieel Hypnotherapeuten noemen.

Ik ben heel blij dat ik deze opleiding heb gedaan. Het heeft me veel geleerd over mezelf en hoe ik anderen in mijn praktijk op een professionele en verantwoorde manier met hypnotherapie kan helpen.

Dank je wel Pauline voor alle wijze lessen en de betrokkenheid die je hebt met de leerlingen, met ons, met mij ….

Tineke Meijer
Hypnotherapeut Energetische Praktijk Saya Suka
www.sayasuka.nl

Birgit Koning Hypnotherapeut Zonnevlecht Opleidingen

Nog maar pas klaar met de opleiding hypnotherapeut bij Zonnevlecht.
Wat een geweldig jaar. Ik mis nu al mijn medestudenten en natuurlijk de positieve energie van Pauline.

Deze opleiding heeft veel gebracht. Ik durf mijzelf nu neer te gaan zetten als therapeut en ben volop bezig om mijn praktijk vorm te gaan geven.
Het is een prachtig jaar geweest, zelfontwikkeling, leren, veel oefenen, mooie mensen mogen ontmoeten en al mijn onzekerheden en angsten door ook de sessies meer los kunnen laten.

Ik kan wel zegen dat dit het beste besluit is geweest in mijn leven. Zonnevlecht zal niet uit mijn gedachten gaan en heb mij alweer ingeschreven voor losse cursussen.

Wat ook zo mooi is aan de docent Pauline dat er na de opleiding ruimte blijft voor vragen en ondersteuning. Super top!

Ik heb genoten van elke les, van de energie die er hangt, dit door de betrokkenheid van Pauline. Zij neemt je mee vol passie en enthousiasme en zal het beste in jezelf naar boven halen.

Elke les is weer een groei en verdieping en daardoor ontmoet je je eigen ik weleens in de spiegel. Dit zorgt voor ontwikkeling en bewustwording.
Ik wil deze opleiding iedereen aanraden die hypnose sessies wil gaan geven.

Lieve groet,
Birgit Koning
Praktijk PuurBewustZijn

Laura Kleijn Hypnotherapeut Zonnevlecht Opleidingen

Oktober vorig jaar gestart met de basiscursus Hypnotherapie. Gegeven door Pauline een bevlogen docente. Dermate bevlogen en energiek dat het aanstekelijk was en ik mezelf meteen heb opgegeven voor de opleiding Hypnotherapie.

Een goede keus en ik heb er geen seconde spijt van :-)
Wat een mooi jaar en wat een leuke mensen ontmoet tijdens de opleiding!
5 September mijn diploma behaald. Een prachtige aanvulling op mijn CV!

Blij mee!

Overigens is de opleiding niet alleen een aanvulling op mijn CV, maar tevens een aanvulling op de levensloop.

De opleiding geeft je energie, reflectie op gemaakte keuzes en neemt je mee in het maken van nieuwe keuzes.

Mooi!

De opleiding Hypnotherapie is een aanrader!

Laura Kleijn
Hypnotherapeut  

Annette van Kemmeren opleiding hypnotheraeut

In een jaar waarin alles anders is dan anders heb ik de opleiding hypnotherapeut bij Zonnevlecht met goed gevolg afgerond. Omdat ikzelf beperkt ben in mijn energie ben was het wel een pittig jaar.

Vanaf de eerste spannende stappen van het in hypnose brengen tot uiteindelijk de echte therapie tijdens een sessie word je door Pauline begeleid in je leerproces. Het samen delen van het euforische moment van het voor het eerst een medestudent in hypnose brengen tot het nabespreken van therapeutische sessies op het eind. Wow. Wat een ontwikkeling maak je (persoonlijk) door tijdens deze opleiding. Stap voor stap ga je elke keer weer een laag dieper. Tot je voldoende bekwaam bent en VOELT om echt als therapeut aan de slag te gaan.

De lessen zijn een fijne combinatie en afwisseling van theorie en praktijk. Pauline vertelt veel vanuit haar praktijk ervaringen. Afwisselend wordt in kleine groepjes en klassikaal geoefend met sessies. Hierdoor kun je de theorie direct in praktijk brengen.

Het is een super gaaf jaar geweest met geweldige medestudenten, een enthousiaste opleider, nieuwe kennis en veel zelfinzicht. En in mijn ogen een vangnet van medetherapeuten voor het leven. Ik merk dat we ook nu na de opleiding elkaar blijven opzoeken met vragen en het delen van successen en ervaringen. Love it!

Thanks Pauline voor je enthousiasme, passie en expertise waarmee je de opleiding geeft. Ik heb genoten!

Annette van Kemmeren