Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29
Geaccrediteerd door het SNRO

De Opleiding HBO Massage Therapeut is geaccrediteerd door de SNRO, Stichting Nederlands Register voor opleidingen in de integrale en complementaire gezondheidszorg. De SNRO is een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsborging van beroepsopleidingen en opleidingsinstituten voor integrale en complementaire gezondheidszorg.

Opleidingen in de complementaire zorg vallen niet onder het toezicht van het Ministerie van Onderwijs. Omdat het wel belangrijk is om vergelijkbare kwaliteit te leveren, toetst en beoordeelt de SNRO de kwaliteit van opleidingen.

Daarnaast beoordeelt men ook het kwaliteitsbeleid en de opleidingsprocessen van de opleiders. Dit alles conform de huidige (post-)HBO-normen. Door de SNRO beoordeelde opleidingen ontvangen een kwaliteitskeurmerk en worden ingeschreven in hun register.

SNRO schrijft hierover: "Het keurmerk van de SNRO geeft aan dat u opgeleid wordt voor een vak in plaats van een titel. Het diploma dat u behaalt bij een volledige opleiding, biedt u de kans tot het uitoefenen van een vak binnen de complementaire gezondheidszorg. Na het afronden van uw studie ontvangt u een certificaat of diploma van een opleiding die conform HBO-standaarden is geaccrediteerd en dat erkend wordt door de meeste beroepsverenigingen binnen de complementaire gezondheidszorg."

Erkend CRKBO opleider

In het Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) worden onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan deKwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Opname in dit register is gekoppeld aan een kwalitatieve audit van de instelling (de erkenningsregeling). Is een onderwijsinstelling ingeschreven in het register, dan is die instelling daardoor een erkende opleider als bedoeld in de Europese BTW-richtlijn. Door het CRKBO erkende opleidingen / cursussen zijn vrijgesteld van btw.

Meer informatie vindt u op de website CRKBO.