Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Wie is

Corrie van der Bruggen

Trainer

Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben met mensen met een verstandelijke beperking was het voor Corrie tijd om op een andere manier met mensen te gaan werken. Na een aantal cursussen op het gebied van Intuïtieve Ontwikkeling kwam zij in aanraking met massage en eind 2003 heeft zij de vierjarige HBO opleiding voor Massage therapeut afgerond. 

In januari 2004 is zij gestart met Fontaine, praktijk voor Massagetherapie, Bewustwording en Coaching, eerst gevestigd te Rosmalen en sinds 2013 te Nijmegen.

Fontaine betekent “Bron”, en werken vanuit je bron is precies wat er gebeurd bij Corrie in de praktijk. Even stilstaan bij wat is, even met compassie en mildheid voor jezelf daar  mee ‘zijn’ zonder dat het hoeft te veranderen. 

Aandacht voor jezelf, voor je lichaam, je gevoelens, je gedachten,  je ziel, voor degene die je in wezen bent. 

Even jezelf (laten) aanraken en bewust ervaren met hoeveel geduld en wijsheid je lichaam je juist die informatie geeft waar je hoofd  al tijden naar loopt te zoeken. Het is voor Corrie geen werk maar een passie en levenswijze en ze is ontzettend dankbaar voor het vertrouwen wat ze iedere dag opnieuw krijgt van haar cliënten. De combinatie van de behandelingen in haar praktijk en als docent/trainer haar kennis en ervaring delen met/doorgeven aan de studenten en cursisten, vindt Corrie het mooiste wat er is. Ze ervaart het elke keer weer een cadeau om een stukje mee te mogen lopen met cliënten en studenten/cursisten.

Naast als massage/bewustwordingstherapeut in haar praktijk bezig te zijn, is Corrie verbonden als trainer bij Zonnevlecht Opleidingen. 

Corrie verzorgt bij Zonnevlecht, met veel plezier, o.a. de cursus:

Familieopstellingen en Massage
Massage en ADHD
Massage en HSP
Voetreflex massage
Meridiaan massage
Manuele Lymfedrainage

Corrie is één van de docenten van de HBO opleiding Massage Therapeut en daarnaast de studiebegeleider van onze studenten