Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Wie is

Janine Himpers

Gastdocent

Ik ben in 1970 geboren in Limburg en groeide daar op. In 1989 verhuisde ik naar Eindhoven om daar te studeren aan de Technische universiteit. Hier leerde ik mijn man Jeffrey kennen. Samen doen we ons best om onze twee puberdochters met liefde op te voeden. Sinds 2000 wonen we in Drongelen. Ik werk al 20 jaar als consultant/trainer bij een adviesbureau in Den Bosch.

Vanaf 2005 doe ik zelf aan yoga. Dat beviel mij zo goed dat ik besloot een opleiding tot yogadocent te gaan volgen. De hobby groeide uit en inmiddels geniet ik ervan om de kennis en ervaring op structurele basis uit te dragen.

Bijscholingen op het gebied van yoga, ademhaling en mediteren zijn voor mij een feestje. Het is heerlijk om steeds weer nieuwe inzichten te vergaren en dat te verwerken in mijn lessen. De lessen zijn dan ook nooit hetzelfde.

Ik ben zeer dankbaar dat er zoveel deelnemers zijn die lessen bij me volgen en dat we samen een veilige en gezellige sfeer hebben kunnen creëren, waar iedereen zichzelf mag zijn.

Bij Zonnevlecht Opleiding verzorg ik met heel veel plezier als gastdocent de 7-daagse cursus Docent Mediteren. Ik kijk er naar uit om ook jou te mogen begroeten in mijn les.