Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Wie is

Jolanda Robert

Trainer

Jolanda Robert is moeder van 3 prachtige jongens. Tot sinds kort werkte zij als onderzoeksmedewerk in diverse functies bij het RIVM en Intravacc. in Bilthoven. Naast deze werkzaamheden heeft ze al sinds haar tienerjaren grote interesse in alternatieve geneeswijze en het zelfhelend vermogen van de mens. Door de jaren heen kwam ze daardoor in aanraking met Reiki, Jungiaanse Astrologie en psychologie, diverse vormen van Yoga, Aromatherapie, Edelsteenmassage en Holistic Pulsing. 

Een aantal jaren gaf Jolanda Raja Yogalessen aan volwassene en kinderen. Door de jaren heen groeide de behoefte om al deze kennis breder in te zetten. Sinds 2008 werkt ze als masseur aan huis en begon ze april 2012 een dag in de week in haar praktijk naast haar baan als onderzoeksmedewerker.

Tijdens mijn opleiding tot massage therapeut begon Jolanda te ervaren wat er was te voelen in zichzelf, in plaatst van het denken te verklaren. Door dit proces om te ervaren en te voelen wat er aanwezig is kreeg het geleerde van de voorgaande jaren voor haar een andere betekenis. Hierdoor ging ze voelen dat lichaamstaal zuiver en oprecht is. Daar stil bij staan en de vertaalslag maken naar inzicht en bewustwording is prachtig.

Haar kinderen de mensen om me heen zijn hierin hele mooie spiegels. In haar trainingen begeleid ze haar cursisten op basis van veiligheid, wezenlijk contact met aandacht en respect voor de persoonlijke beleving. Ze werkt vanuit het uitgangspunt dat iedereen goed is zoals hij of zij is.

Jolanda verzorgt bij Zonnevlecht Opleidingen, met veel kennis en passie, de cursus Edelsteen massage.