Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Wie is

Joris Waayer

Trainer

Ik ben Joris Waayer, meerdere malen gecertificeerd hypnotiseur en hypnosetrainer met een succesvolle hypnosepraktijk in Terneuzen en Goes (Zeeland).

Voor mijn werk reis ik regelmatig door binnen en buitenland. Ik ontmoet daar veel mensen die om wat voor reden dan ook gebruik willen maken van mijn expertise. Zo heb ik ook al vele duizenden mensen mogen helpen in mijn praktijk. Ook bekende mensen, CEO’s, artiesten, kunstenaars, sporters en mensen die vanwege drukte of privacy redenen niet in staat zijn naar mijn praktijk te komen, heb ik mogen helpen in hun eigen vertrouwde omgeving of op locatie.

Ik heb er altijd naar gestreefd de beste manier te zoeken om mensen te kunnen helpen. En dat doe ik met passie. Om op de hoogte te blijven van innovatieve ontwikkelingen op gebied van hypnotherapie of andere vormen van therapie, volg ik ieder jaar diverse trainingen, cursussen en opleidingen in binnen en buitenland.

Ik hou er van om mensen te motiveren en inspireren en ze te begeleiden in het welbekende “de knop omzetten”. Wat voor mij belangrijk is, is de focus op waar jij heen wilt en wat jij wilt met je leven. Ik werk met jouw sterkste punten, jouw sterkste kwaliteiten, en deze zetten we in om de verandering te maken die jij wenst. Vaak kom ik tegen dat mensen niet eens bewust zijn welke mogelijkheden ze echt hebben. Het talent om daadwerkelijk de verandering te maken die ze willen.

Ik kijk er naar uit om mijn kennis aan jou over te mogen dragen en je te begroeten bij Zonnevlecht Opleidingen.