Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Wie is

Josine Hesselbach

Trainer

Van jongsaf aan ben ik, Josine Hesselbach (1968), geïnteresseerd geweest in 'body, mind & spirit', in alles wat met bewustzijn en mens-zijn te maken heeft. Vele, telkens terugkerende, (levens)vragen resulteerden in een persoonlijke zoektocht, ontwikkeling en groei tot op de dag van vandaag.

Vanaf mijn tienerjaren heb ik verschillende 'martial arts' beoefend, zoals tai chi, chi kung, wu shu en wing chun en later ook yoga en boeddhisme. In alles stond en staat nog steeds de fysieke training, -flexibiliteit en kracht-, centraal, naast meditatie en spirituele groei.

Vóór ik mijn pad vond (in 1998), waarin ik alle aspecten van mijn interesses kon samenbrengen, -het (therapeutisch) werken met mensen-, ben ik op zeer verschillende gebieden werkzaam geweest. Van het werken met dieren tot in een kunstgalerie.

In 2002 startte ik mijn eigen (massage)praktijk, die daarna via praktijk voor holistische (massage en cranio sacraal)therapie is uitgegroeid tot praktijk voor enkel cranio sacraaltherapie.

Naast cranio sacraaltherapie in mijn praktijk in Breda geef ik yogalessen, workshops en trainingen op gebied van yoga, cranio sacraal en persoonlijke ontwikkeling en ben ik als examinator en docent verbonden aan de PCSA.