Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29
No-Kidding, netwerk tegen kindermishandeling.

Kindermishandeling in Nederland gebeurt onder onze neus. Bij jou in de straat, bij jouw kind in de klas, op de sportclub of in het zwembad. Minimaal 350.000 kinderen leven in angst, raken geïsoleerd en lopen veel schade op. Dat zijn 3 kinderen per klas. Kindermishandeling is een belangrijke oorzaak van o.a. schooluitval, criminaliteit, verslaving, zwerfgedrag, psychisch lijden, levensbedreigende ziekten en overlijden.

NO KIDDING is een initiatief van Stichting Profit for the World's Children (PWC); een onafhankelijke organisatie die niet verbonden is aan enige politieke of religieuze stroming. PWC heeft geen winstoogmerk.

De boodschap van NO KIDDING is: 'Open je ogen voor kindermishandeling en kom in actie tot de mishandeling stopt!'

www.no-kidding.nu.

Save the Children Nederland
Save the Children is de grootste onafhankelijke internationale kinderrechtenorganisatie en verbetert de leefomstandigheden en toekomstperspectieven van kinderen en jongeren in moeilijke omstandigheden, waar ook ter wereld.

Missie
Doorbraken bewerkstelligen in de manier waarop de wereld omgaat met kinderen, en directe, blijvende veranderingen in het leven van kinderen tot stand brengen.

Visie
Een wereld waarin ieder kind recht heeft op leven, bescherming, ontplooiing en participatie.

www.savethechildren.nl