Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29
5 daagse Lomi Lomi retreat in Spanje met Kumu Pauline Kealohi

Ga ook mee met dit onvergetelijke Lomi avontuur?

In 2019 is het mogelijk om uit 2 Lomi reis weken te kiezen.

Week 1 van 9 t/m 13 september 2019 (VOL)
Week 2 van 16 t/m 20 september 2019 (VOL)

In Spanje ontdekte Pauline Kealohi een bijzondere Villa speciaal voor haar Lomi Lomi cursisten. Hier kom je terecht in een warm bad met een Lomi Lomi Kumu met 15 jaar Lomi ervaring en een mooi gezelschap van Lomi liefhebbers.

Lomi Lomi retreat Calpe - Spanje

Lomi lomi is een traditionele Hawaiiaanse massage. Deze massage is een combinatie van massage"technieken", Pule (gebed), Ha Breath (ademhaling) en Hula (dans), en wordt gebruikt om energie te herstellen en het lichaam te kalmeren.

Deze massage wordt ook wel “liefdevolle handen massage” genoemd. De massage werkt zacht en diep in op de spieren via vloeiende bewegingen, waardoor de ontvanger kan ontspannen en kan toegeven aan de verzorgende, zachte, helende aanraking.

Lomi lomi werkt vanuit de overtuiging dat herinneringen niet alleen worden opgeslagen in de hersenen en geest, maar ook in elke cel van het menselijk lichaam. De massage helpt het lichaam om oude patronen en gedrag los te laten. Lomi Lomi betekent in het Hawaiiaans wrijven, drukken, aanraken en masseren.

In Spanje deelt Pauline Kealohi graag haar Lomi kennis met jou. Je gaat je deze dagen verdiepen in de traditionele Lomi Lomi, Huna, Kahuna Prinipes, Storytelling, Lomi Lomi in het water, Ho'omanamana en nog veel meer waardevolle informatie.

Inhoud Lomi Lomi retreat Spanje

Verschillende Lomi Lomi massage technieken
Lomi Lomi in het water - een unieke ervaring
Healing Circle
Ho'oponopono (Hawaiiaans vergevingsritueel)
Ho'omanamana (stretching en energiewerk)
Opu Huli (buikmassage)
Kahuna work
Huna en Kahuna principes
Storytelling
Flying dance
Werken met de Ha Breath

Voor wie is deze Lomi reis?

Voor iedereen die schoonheid van de Lomi Lomi wil leren kennen of verder wil ontwikkelen, massage ervaring is niet vereist om deel te kunnen nemen.
 
Lomi Lomi kennis. "Oud" Lomi Lomi cursisten zijn van harte welkom.

Lomi is a lifetime experience <3

Kumu betekent bron of docent.

In 2015 ontving Pauline Kealohi tijdens een Lomi Lomi retreat op het mooie eiland Kauai haar blessing om de traditionele Lomi Lomi als Kumu door te mogen geven aan haar Lomi studenten.

Pauline Kealohi bestudeert al meer dan 16 jaar de Lomi Lomi, de geschiedenis en filosofie van Hawaii. Kealohi is opgeleid vanuit de traditionele Lomi Lomi traditie en de Hawaiiaanse Shamanisme in NederlandLondenHawaii (Kaua'i) en Amerika.  

Pauline Kealohi bestudeert al meer dan 16 jaar de Lomi Lomi, de geschiedenis en filosofie van Hawaii. Kealohi is opgeleid vanuit de traditionele Lomi Lomi traditie en de Hawaiiaanse Shamanisme in NederlandLondenHawaii (Kaua'i) en Amerika.  

Reeds vele jaren begeleid zij haar cursisten tijdens de Lomi Lomi training in zowel haar opleidingscentrum in Vlijmen, als op verschillende Lomi Lomi retreats in Spanje, Curacao en Kauai (Hawaii). Kealohi kijkt er naar uit om haar kennis ook met jou te mogen delen.

Kumu's van Pauline Kealohi:
Kumu Mālamalama 
Kumu Gloria Ku'uleialoha Coppola 
Kumu Karen Leialoha Carroll
Kumu Leilani Kalilimoku Kaleiohi
Kumu Tamara Ho'okahi echtgenote van Kahu Abraham Kawaii
Kumu Wayne Kealohi Powell
Carrie Rowell
Kumu Pa'a Lawrence Aki

Lomi Lomi massage cursus Spanje Zonnevlecht Opleidingen