Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Na onze Lomi Lomi reis naar Spanje heb ik hartverwarmende reacties mogen ontvangen van onze cursisten. Dank jullie wel voor deze mooie woorden, ik heb de reis met heel veel liefde verzorgt en begeleid. Ik ben blij dat ik mijn ervaring en kennis met jullie mag delen zodat we samen een betere Lomi wereld kunnen maken met meer begrip, liefde en samenhorigheid. Spread the Aloha and spread the Lomi. Together we will make this world a better place :)

Pauline Kealohi 
Lomi Lomi Teacher

Al heel lang was ik op zoek naar een massagevorm die aansloot bij mijn manier van masseren; zacht, liefdevol, met aandacht en volledig in verbinding. Het eerste filmpje dat ik zag van een Lomi Lomi raakte mij intens. Dit wilde ik ook leren én ervaren! En waar kan dat beter in een warm land, in een mooie villa met verschillende mensen die tóch hetzelfde doel hebben en 6 dagen achtereen vertoeven in een constante flow? Volkomen blanco ging ik erin en ik liet alles op me afkomen. Als een avontuur. En weer werd ik geraakt door de kracht van de Lomi Lomi. En dat is niets meer en niets minder dan Liefde. Het maakt je zacht, open, kwetsbaar en puur! Ik ken je en hérken je, ik zie je en ik hoor je. Ik zag mijzelf en ik hoorde mijzelf in alle spiegels die me werden aangereikt door alle mooie mensen om mij heen. Dát is voor mij Lomi Lomi, voorbij het denken, voorbij het oordelen (wat we natuurlijk allemaal toch stiekem doen) en in verbinding staan met de Bron waar we uiteindelijk allemaal vandaan komen en ook weer naartoe gaan. Liefde. Het is mooi om te zien hoe één ieder zijn eigen pad aan het bewandelen is. En aangereikt krijgt wat op dat moment nodig is voor zijn of haar groei. Dat is het mooie van een groep mensen bij elkaar. De passie en de wil van Pauline om dit over te dragen aan haar leerlingen is geweldig en komt recht uit haar hart. Voor mij was het een mooie, bijzondere week met mooie mensen. Ik heb gelachen en gehuild en mensen in mijn hart gesloten. Dank jullie wel! Lomi Lomi is prachtig, a never ending story of your life!
Liefs, Brigitte 

Mijn eerste echte kennismaking met de Lomi Lomi massage. Blanco ging ik er in, voor het eerst alleen weg in zo'n zetting, geen idee wat me te wachten stond. Behalve dat ik meer Lomi Lomi liefhebbers zou treffen en dat we samen een mooi avontuur zouden beleven. En dat is het ook geworden, een reis om nooit meer te vergeten. Een nieuwe familie, allemaal lieve mensen die genieten van het geven van deze prachtige massage. Saamhorigheid, liefde, rust, bezinning, respect, ontplooiing, aandacht zijn woorden die deze reis voor mij omschrijven. Ik heb een andere kant van mezelf leren kennen en ben verliefd geworden op de Lomi Lomi. Mijn Lomi Lomi reis is begonnen en ik wil er meer van weten en mee doen. Het heeft mijn leven verrijkt, dankjewel lieve Pauline voor deze bijzondere ervaring en het delen van je kennis. 
Virginie

Lomi Lomi, training was voor mij een bijzondere training, juist door de hartsverbinding energetisch te kunnen voelen en te beleven , het maakt je zo zacht van binnen...deze Hawaïen Lomi Lomi massage maakt het zo bijzonder door het helend gebed en de kleuren van de regenboog. Heb hiervan intens van genoten en mijn inzichten verrijkt.
Liefs Ellen 

Wat een week, wat een mooie verbinding. Wat heeft Spanje mij gebracht? Stilte, luisteren, kijken en waarnemen dan voel je wat deze reis je mag brengen en ga je ermee naar je innerlijk kracht daar waar je het herken en weet wat je mag geven en ontvangen door in verbinding te zijn. De villa in Spanje de "Ohana", Pauline die dit waar heeft gemaakt voor ons om hier de training, processen, innerlijke groei om met al dat aanwezig is deze week in verbinding te zijn! Pauline, Merel en Monic die er waren om ons te leren, te begeleiden als het nodig was. Ik zou bijna willen zeggen ik hoef niks te zeggen ik heb ontvangen en heb mogen geven ik heb gezien en in me lichaam opgenomen, ik heb geluisterd en heb gehoord, ik heb geroken en geuren waar genomen die ik met elkaar heb gemengd! Dankbaar voor deze reis de verbinding en het zijn in het moment. Pauline "Tu Tiare" 🌺 Ohana "A hui hou" Mahalo en Pomaika'i.
Carola 

Wat mij intrigeerde aan de lomilomi massage cursus in Spanje is de overeenkomsten met het Shamanisme en de Hawaiiaanse cultuur. Deze liggen dicht bij elkaar. Toch is lomilomi een hele ervaring geweest met bijzondere spirituele ontmoetingen. De groepscohesie was (en is nog steeds) groot en intens, ieder individu heeft ruimte gekregen te ZIJN. Ruimte voor kwetsbaarheid en kracht. Het helende effect van de lomilomi is niet enkel het ontvangen...zeker ook het geven van een lomilomi massage werkt helend. De flying dance om de tafel, de ritmische bewegingen, het herstellen van de balans, het luisteren naar het lichaam, de intentie van je cliënt en alles met zuivere liefde in overgave. Het is een prachtige week geweest met prachtige mensen, allemaal uniek. Voor mij persoonlijk heeft het meer bewegingsvrijheid gegeven. Ik kon letterlijk amper op of neer en na 5 dagen ging ik springlevend terug, ik heb inderdaad wat achtergelaten en heb daar ruimte voor terug gekregen. Mijn lomilomi zal altijd anders zijn...intuïtief en met gevoel, energetisch en in verbinding. Dank aan Pauline, Merel en Monique voor het delen van jullie kennis en deze voor deze prachtige ervaring. Aloha mai no Aloha aku.
Léon 

Ik had 1 doel toen ik naar Calpe, Spanje afreisde, de Lomi massage leren...nou, er kwam daar nog een doel bij..loslaten... De Lomi Lomi is niet zomaar een massage, het is veel meer, en eigenlijk niet uit te leggen, je moet het ondergaan of doen. Twee supervrouwen die je de Lomi leren, Pauline en Marian, geweldige vrouwen, ik ben van ze gaan houden. En ook van de andere cursisten, één grote Ohana, familie, en ik wilde niet meer naar huis. En ik ga zeker door, want met Lomi Lomi ben je nooit uitgeleerd.
Christine Weiss 

Een week Lomi Lomi in Calpe heeft mijn persoonlijke Lomi verdiept. Ik ben een ander mens geworden, opener en liefdevoller. Zo fijn, Ik hoop dat het nooit meer over gaat.
Ed Bos 

Lomi in Calpe, Spanje.... wat een prachtige reis, vooral van binnen. Ik had van te voren niet kunnen bedenken dat zo'n diverse groep mensen een echte Ohana zou worden. Een prachtige locatie, liefdevolle mensen en een niet te beschrijven massage.
Roely Bol 

Lomi Lomi in Calpe, is een reis geworden met veel liefde, warmte, persoonlijke ontwikkeling, loslaten, plezier, ontspanning mooie mensen en voor mezelf was het het reis van inzichten. De massage is veel meer dan massage, is niet uit te leggen maar om juist te ervaren.
Winanda Delzenne 

Thuis gekomen besef je pas wat de lomi reis met je gedaan heeft.
Carla Straatman 

Lomi lomi massage leren is niet zomaar iets. Je hele ziel leg je in de massage. Het is zo liefdevol om te geven en je krijgt er ook een heel mooi gevoel voor terug. De allerbeste plek om deze mooie massage te leren is toch wel in Calpe te Spanje. Begeleid door twee kanjers van leraren leer je beetje bij beetje de massage op elkaar in de buitenlucht bij het zwembad. Tijdens deze hele reis is er een warme connectie met je medecursisten. Deze zijn als het ware je familie en je zorgt in deze week voor elkaar. Ik ben nu bijna 3 dagen terug van deze fantastische week, maar mijn hart wil maar niet landen hier in Nederland. Alle lieve mensen die ik daar ont-moet heb wil ik eigenlijk niet meer missen. Maar ik heb prachtige bagage meegenomen. Ik heb de lomi Lomi massage leren geven, een hart vol warme herinneringen en liefde en vrienden voor het leven.
José van Workum 

Een weekje in Calpe heeft mij niet alleen een mooie massage vorm laten ervaren maar ook mijn gevoel in mijn hart is verder open gaan staan. Daarbij dank ik de mensen die daar een steentje aan bijgedragen hebben. Dat ik jullie snel weer mag ontmoeten! Iedereen super bedankt voor deze mooie ervaring.
William de Graaf 

Op het laatste moment ingestapt voor een weekje naar Calpe om Lomi Lomi te ervaren. Weinig massage ervaring, een sprong in het diepe. Maar gelijk voelde ik me op mijn gemak en welkom. Ieder heeft zijn eigen Lomi Lomi reis. Al met al een week op een heerlijke plek, een bijzondere ervaring. Dank je wel!
Bart de Gouw 

Een heerlijke en perfect georganiseerde Lomi-Lomi reis. De trainers maken je bewust hoeveel liefde er in jezelf en in de andere deelnemers zit. Je zal meer van jezelf en anderen gaan houden. Je Lomi-Lomi massage wordt een liefdevolle massage. Je navigeert over het lichaam en voelt wat degene op de tafel nodig heeft, rekening houdend met de uitgesproken intentie. De reis is een Lomi-Lomi party met gelijkgestemden. Mijn cliënten ervaren dat mijn massages intenser zijn, anders, liever. Maar hoe kan het ook anders: ik zit nog steeds op die wolk van liefde, laat me hier maar lekker zitten.
Rob Prins 

Ook ik blijf met plezier nog even hangen in die heerlijke Lomi-sfeer...als enige Belgische was ik best wat zenuwachtig bij mijn aankomst...nodeloze gedachte want de hele groep sloot me meteen letterlijk en figuurlijk in de armen...een gemeenschappelijk doel verenigde ons en smeedde een hechte band...de massage zelf was een openbaring, we werden verzocht alles wat we ooit qua technieken geleerd hadden los te laten en ons helemaal open te stellen voor een nieuwe benadering...lichaam, hart en geest werden voorbereid vooraleer we de eigenlijke massage mochten proberen...yoga, meditatie op het strand, ochtendwandeling met fijne gesprekken, kennis vergaren en de geschiedenis en achtergrond van de Lomi Lomi-massage leren kennen...en dan de eigenlijke massage die meteen je hele hart openzet en al je aandacht focust op het lichaam dat hunkert naar zachte handen...Lomi maakt je zacht, ontvankelijk, empathisch en gevoelig en het is een zaligheid om het te krijgen maar ook om het te geven...Pauline en Marian bedankt voor de inzichten, die latent aanwezig waren bij mij, maar door jullie kundigheid en kennis in mij naar boven werden gehaald...ik kan er mee aan de slag in mijn praktijk maar ook mijn persoonlijk leven is er door verrijkt.
Ann van Lijsebeth