Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

Thuiscursus Chakra massage 

Volgens de yogafilosofie vormen lichaam en geest één geheel. Vanuit deze holistische benadering kunnen we verschillende lagen in het lichaam-geest systeem onderscheiden. Het woord ‘chakra’ vindt zijn oorsprong in het Sanskriet en betekent letterlijk ‘wiel’ of ‘schijf’. De chakra’s bevinden zich in de tweede laag van ons lichaam (het zogenaamde “energetische lichaam”) en manifesteren zich daar als wielen van energetische activiteit. Al zijn de chakra’s niet fysiek tastbaar, zij zijn wel degelijk door middel van fysieke aanraking en stimulatie te beïnvloeden.

Kortom, we gaan de chakra’s op een aardse en toegankelijke manier benaderen.

De werking van chakra's

De werking van elk van de zeven hoofdchakra’s is specifiek en samen vormen zij de basis van ons gehele lichaam-geest systeem. Elk chakra weerspiegelt een fundamenteel recht. Elk van deze rechten zouden we vanaf onze geboorte stuk voor stuk hebben moeten kunnen ontwikkelen. Toch gaat deze ontwikkeling niet zonder slag of stoot. Iedere verstoring in deze ontwikkeling (trauma’s, negatieve ervaringen) zorgt ervoor dat een chakra niet naar behoren kan functioneren. 

Dit vertaalt zich op zijn beurt weer in fysieke en/of lichamelijke klachten.

Cursus inhoud

Uitleg zeven hoofdchakra's.
Achtergrond Chakra filosofie.
Chakra oefeningen.
Per chakra leert u een chakra massage voor het hele lichaam.
Het E-book bestaat uit 50 pagina's aan informatie waarin u stap voor stap wordt begeleid in het uitvoeren van de verschillende chakra massages.  

Thuiscursus Chakra massage Zonnevlecht Opleidingen

Voor wie is deze cursus

Masseur
Massage therapeut
Schoonheidsspecialiste

Kosten thuiscursus

Kosten e-cursus € 39,00 (vrij van btw).

Je ontvangt via het automatische facturatie systeem van Mollie een factuur.

Het E-book wordt na ontvangst van de complete betaling per e-mail verzonden.

 

Zonnevlecht Opleidingen Pauline Trum

Kosten 1 dag cursus Thuiscursus Chakra massage

Compleet E-book Chakra massage - 50 pagina's en, op verzoek, certificaat t.b.v. beroepsvereniging. Op verzoek certificaat t.b.v. de beroepsvereniging.

Reserveringskosten:

€ 0,00

Cursuskosten:

€ 39,00 (beroepsopleiding vrijgesteld van btw)


Staffelkorting

Als u meerdere modules / cursussen in 1 keer betaalt kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Klik hier voor meer informatie.

Inschrijfformulier

Wegens grote drukte met de inschrijvingen kan het voorkomen dat uw inschrijving niet goed bij ons binnen komt.
Heeft u geen bevestiging van uw inschrijving van ons ontvangen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Inschrijving

Cursus: Thuiscursus Chakra massage
Startdatum:
Na het versturen van de inschrijving wordt u automatisch doorgeleid naar de betaalwebsite voor betaling van de reserverings- of cursuskosten. Als u heeft gekozen voor het betalen van de reserveringskosten dan worden deze in mindering gebracht op het cursusgeld.