Sluiten× Tel: 073 - 511 12 29

Omschrijving

Thuiscursus EFT Tapping Therapie 

EFT (Emotional Freedom Technique) is een methode waarmee je emotionele bagage kunt loslaten en lichamelijke klachten kunt verminderen. 

Resultaat: je zit lekkerder in je vel, en zelfs wanneer je een dipje hebt... dan heb je EFT als tool om daar zelf snel iets mee te doen. 
EFT kan je in korte tijd leren, en daarmee heb je de sleutel in handen om je dagelijkse leven, en die van anderen, een stuk aangenamer te maken.

Met EFT kun je emotionele bagage loslaten in plaats van ermee te moeten leren leven.

EFT kan toegepast worden bij:

  • Angsten en fobieën zoals bloosangst, spreekangst, vliegangst, auto rijangst, hoogtevrees, pleinvrees, claustrofobie, spinnen angst, faalangst etc.
  • Stressklachten en stress-gerelateerde klachten zoals hartkloppingen, uitstel gedrag, burn-out, overspannenheid, perfectionisme. 
  • Heftige emoties n.a.v. heftige voorvallen en trauma’s, zoals boosheid, frustratie, verdriet, paniekaanvallen, hyperventilatie, machteloosheid, depressie, slachtoffer gevoel, schaamte.
  • Rouwverwerking.
  • Gevoel van machteloosheid.
Naast het uitgebreide lesmateriaal ontvang u een EFT protocollen werkboek met meer dan 12 EFT protocollen, waaronder een EFT Tapping protocol bij:

Schuld en schaamte
Examenvrees
Verkeersangst
Stoppen met roken
Rouw en verlies
Liefdesbang

Cursus inhoud

Deze cursus EFT is bedoeld voor (massage) therapeuten, coaches, hypnotherapeuten, NLP coaches, die de EFT technieken beroepsmatig willen toepassen in hun praktijk. 

EFT kan goed gecombineerd worden met andere therapie vormen en massage behandelingen. 

EFT kan ook goed toegepast worden op jezelf. Door het toepassen van EFT op jezelf zal je sneller resultaat en veranderingen ervaren ten aanzien van je probleem. Toch is het zinvol om ook een therapeut te raadplegen, dit om blinde vlekken te voorkomen als je jezelf behandelt. 

Indien op de juiste manier toegepast kan EFT in ongeveer 90% van de behandelingen verlichting of een positieve verandering teweeg brengen.

EFT is een waardevolle aanvullende behandelwijze.

Kosten thuiscursus

Kosten e-cursus € 65,00 (vrij van btw).

Klik HIER om je direct aan te melden voor deze thuiscursus.

Cursus Masterclass EFT Zonnevlecht Opleidingen

 

Voor wie is deze cursus

(Massage)therapeut
Hypnotherapeut
Therapeut
Coach
NLP coach

Kosten thuiscursus

Kosten e-cursus € 65,00 (vrij van btw).

Je ontvangt via het automatische facturatie systeem van Mollie een factuur.

Het E-book en protocollen boek wordt per e-mail verzonden na ontvangst van het volledige bedrag.

Klik HIER om jezelf aan te melden voor deze cursus.

Zonnevlecht Opleidingen Pauline Trum

Kosten 1 dag cursus Thuiscursus EFT Tapping Therapie

E-book lesmateriaal en E-book protocollen boek met meer dan 12 EFT tapping protocollen. Op verzoek certificaat t.b.v. beroepsvereniging.

Reserveringskosten:

€ 0,00

Cursuskosten:

€ 65,00 (beroepsopleiding vrijgesteld van btw)


Staffelkorting

Als u meerdere modules / cursussen in 1 keer betaalt kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Klik hier voor meer informatie.

Inschrijfformulier

Wegens grote drukte met de inschrijvingen kan het voorkomen dat uw inschrijving niet goed bij ons binnen komt.
Heeft u geen bevestiging van uw inschrijving van ons ontvangen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Inschrijving

Cursus: Thuiscursus EFT Tapping Therapie
Startdatum:
Na het versturen van de inschrijving wordt u automatisch doorgeleid naar de betaalwebsite voor betaling van de reserverings- of cursuskosten. Als u heeft gekozen voor het betalen van de reserveringskosten dan worden deze in mindering gebracht op het cursusgeld.